Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ништо не видов кај Сара. Ме тераш пак да ја гледам епизодата за да видам што чудо било тоа.Друг жанр е тоа
Инача епзодава беше доста солидна и содржајна,ќе беше топ ако Махоун го убиеше нигерот ама за тоа ќе си причекаме.Сеа за сеа сум под импресии од Гречен,тоа е чудо е жена
а да и од на Сара деколтето сум импресиониран исто![]()
Да бе. Со факултетот почнуваат деновиве. Штом се среди сигурно ке ја преведе. Ако толку сте за превод, гледајте си ја со српски.walker girl е во фаза на преселување,
кога ќе се среди се надевам дека ќе не почести со мак. превод
walker girl е во фаза на преселување,
кога ќе се среди се надевам дека ќе не почести со мак. превод
Зараза е филмов.Многу луѓе зборуваат за серијава, многу се заинтересирав, ќе ја купам првата сезона деновиве и да погледнам што е.
Јас мислам сега дека че се здружа Гречен со Т-Бег и триста мајмунџилаци че напра,го знајте Т-Бег,после Скофилд,најинтелегентен е во филмов.....Биче интересанто![]()
Гречен ке го држи Т - Бег во заробеништво, како што видов на трејлерот.Јас мислам сега дека че се здружа Гречен со Т-Бег и триста мајмунџилаци че напра,го знајте Т-Бег,после Скофилд,најинтелегентен е во филмов.....Биче интересанто![]()
A da ne znaete dali tipkava so ja glumi Sara ne sakala da glumi vo treta sezona pa zatoa ja umrea i ja ozivea ili toa bilo originalnoto scenario?