Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, не сте слушнале за торенти? :D

Уште кога ја најавија си реков не ми е гајле дали ќе биде лоша или добра, битно пак гледам Prison Break :vozbud:

А епизодава супер беше :X3:

Ептен е јако чувството да ги видиш повторно ликовите заедно, враќаат мемории. И мене ептен ме бендиса првава епизода, ќе видиме што ќе биде понатаму. :love:

Добро бе, не сте слушнале за торенти? :D

Уште кога ја најавија си реков не ми е гајле дали ќе биде лоша или добра, битно пак гледам Prison Break :vozbud:

А епизодава супер беше :X3:

Ќе ја гледаше и јас на торенти, али случајно виде реклама на фокс дека ќе ја дават 1 ден покасно, и затоа ќе почекам инаку до сега ќе ја изгледаше.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Првава епизода беше Mission Impossible meets Transporter.

На серии од ваков тип кога прават продолженија ми доаѓа да врискам од среќа, уште повеќе кога поминале години од завршетокот. Призн брејк беше првата серија која почнав да ја гледам и која ме натера да станам сериски наркоман. Враќа спомени упм, и посебно со тоа што главните ликови се повторно сите тука. Првата епизода одлична, брзо влезе во акција и не ме разочара. Ех да снимаа барем повеќе наместо само една сезона.

Само оваа сезона ќе биде потврдено е?
Никаде не најдов дека ќе има 6.

Уф добар старт жими се. Психопатов омилен ко и секогаш, мајстор.

Добро, серијава имат тврдокорни фанови и да ја посерат, пак ќе имат гледаност, тргнувам од мене, но не мојт да е лошо да ги видиш сите овие глумци пак на исто место во иста ситуација како порано, будит стари чуства, мило ми е шо се вратија, прва епизода добра, @Iceboy e во право дека украле нешто од транспортер но во секој случај УЖИВАВ.

Мене ми изгледа дека некои луѓе гледаат серии само за да критикуваат што нечини. Абе опуштете се и уживајте утепајте 30-40 мин. Сваќам дебилни работи да се коментираат како негативни ама за се да се наоѓа замерка стварно не ми е јасно зошто гледаат некои филмови. Најверојатно само за да покажат колку добри критичари се. Првава ми е топ општо серијава со глумците со кои се привржавме неможе да разочара.

Од респект за минатите сезони ќе ја изгледам и оваа..како прво многу набрзина почна цела приказна,како второ ќе почекаме водечката улога да ја носи Мајкл оти овај Линколн корупката кој антиталент за глума е типичен пањ, труп, уште од старт на нерва ми одеше :) За ликови како Ти-бег вреди ...во секој случај ќе биди интересна , мада искрено ме изнервира почетокот и тоталната неубедливост и ладнокрвноста на фактот дека Мајкл е жив.

Првите 2 епизоди одлични :aplauz:Секогаш ќе има некои кои наоѓаат маани, а истите тие најчесто не ја ни гледаат серијата, гледаат 10-15 минути и мрчат што не им се допаѓа.
Имам чувство дека јака приказна ќе се развива и во оваа сезона, се надевам само дека Т-Бег ќе го гледаме што почесто. Маестрален е лудакот.
Ја си почнав прва сезона. Само прва, нормално. Фали Махоун </3.
Махоун се појавува во втора сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom