Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Филмов го знам само дека главниот глум се презива Милер или така некако а ако може некој да ми кажи што се кажува во филмов?
Куп младичи им ја кршат кичмата на куп чувари во затворот после си ги кршат кичмите додека се бркаат тука влетуваат и девојките и мајките на овие младичите и после и со нив си ги кршат кичмите и победуваат.

Куп младичи им ја кршат кичмата на куп чувари во затворот после си ги кршат кичмите додека се бркаат тука влетуваат и девојките и мајките на овие младичите и после и со нив си ги кршат кичмите и победуваат.
Е сеа и ти, го напрај филмот дека е тешко срање.
Батката се инфилтрира во затворот (ограбува банка) со цел да успее да го извади од затворот својо брат кој е неправедно осуден на смртна казна. Гледајте ја серијата, нема да зажалите.

Само ако ми ги украле преводите Сител, ќе ги тужам за авторски права. :lut:

Богами и треба да се загрижиш за такво нешто. Не се сомневам дека Сител не е подготвен да го направи и тоа дело.

Е сеа и ти, го напрај филмот дека е тешко срање.
Батката се инфилтрира во затворот (ограбува банка) со цел да успее да го извади од затворот својо брат кој е неправедно осуден на смртна казна. Гледајте ја серијата, нема да зажалите.
Ок де... го скокнав тој дел :D од втора сезона го зафатив :P хехе мала шега, читни наназад ќе видиш дека сум еден од фановите :)

Богами и треба да се загрижиш за такво нешто. Не се сомневам дека Сител не е подготвен да го направи и тоа дело.

И да го направи јас нема како да докажам дека преводите се мои.

Браво за преводите, ама ако си ги објавила, не може да ти ги украдат, зошто си се согласила да ги поделиш со самото објавување. Можеби треба за поновиве серии да ги преведувате за себе па и онака идат со закаснување од година-две, кога ќе слушнете дека некоја ТВ има намера да ги емитува, да и ги понудите преводите.

Но во секој случај е добро кога се дели, зошто навистина има многу малку мак преводи. И јас едно време правев за филмови, некаде 10-15 направив и престанав, многу време ми одземаше.

Леле колку само каснат со серијава, не ми е јасно кој ќе му ја гледа кога сите си ја спуштија од интернет. И да видат (некои што не ја знаат сеуште) дека има јака серија на ТВ ќе побараат на интернет и нема да чекаат Сител да ги драпа со 20мин реклами на сред епизода.:toe:

Јас 3 пати ја имам гледано првата сезона, па сега пак ќе ја гледам.

Само ако ми ги украле преводите Сител, ќе ги тужам за авторски права. :lut:
Не се секирај не ти ги крадат. Серијава ја одкупија уште во март/април.Си велам дека за тоа време ја приспособувале за прикажување :smir:

Серијава не сум ја гледал ке почнам да ја гледам на Сител.Тоа што има тука над 150 страни говори дека серијата е супер а и според ЈуТуб ми се виде така:vozbud:.:vozbud:

Вратив една страна назад и пак не најдов. Me мрзи да читам. Од кога почнува емитување на Сител?
Сакам мајка ми да ја заразам. :icon_cool Фала за инфо. Ако пишете де. :)

Закон серија инаку. Една од подобрите. Поштовање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom