Prison Break

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Филмов го знам само дека главниот глум се презива Милер или така некако а ако може некој да ми кажи што се кажува во филмов?
Куп младичи им ја кршат кичмата на куп чувари во затворот после си ги кршат кичмите додека се бркаат тука влетуваат и девојките и мајките на овие младичите и после и со нив си ги кршат кичмите и победуваат.

I

Intex

Гостин
Куп младичи им ја кршат кичмата на куп чувари во затворот после си ги кршат кичмите додека се бркаат тука влетуваат и девојките и мајките на овие младичите и после и со нив си ги кршат кичмите и победуваат.
Е сеа и ти, го напрај филмот дека е тешко срање.
Батката се инфилтрира во затворот (ограбува банка) со цел да успее да го извади од затворот својо брат кој е неправедно осуден на смртна казна. Гледајте ја серијата, нема да зажалите.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Само ако ми ги украле преводите Сител, ќе ги тужам за авторски права. :lut:
Богами и треба да се загрижиш за такво нешто. Не се сомневам дека Сител не е подготвен да го направи и тоа дело.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Е сеа и ти, го напрај филмот дека е тешко срање.
Батката се инфилтрира во затворот (ограбува банка) со цел да успее да го извади од затворот својо брат кој е неправедно осуден на смртна казна. Гледајте ја серијата, нема да зажалите.
Ок де... го скокнав тој дел :D од втора сезона го зафатив :P хехе мала шега, читни наназад ќе видиш дека сум еден од фановите :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Богами и треба да се загрижиш за такво нешто. Не се сомневам дека Сител не е подготвен да го направи и тоа дело.
И да го направи јас нема како да докажам дека преводите се мои.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Браво за преводите, ама ако си ги објавила, не може да ти ги украдат, зошто си се согласила да ги поделиш со самото објавување. Можеби треба за поновиве серии да ги преведувате за себе па и онака идат со закаснување од година-две, кога ќе слушнете дека некоја ТВ има намера да ги емитува, да и ги понудите преводите.

Но во секој случај е добро кога се дели, зошто навистина има многу малку мак преводи. И јас едно време правев за филмови, некаде 10-15 направив и престанав, многу време ми одземаше.

D

drle

Гостин
Леле колку само каснат со серијава, не ми е јасно кој ќе му ја гледа кога сите си ја спуштија од интернет. И да видат (некои што не ја знаат сеуште) дека има јака серија на ТВ ќе побараат на интернет и нема да чекаат Сител да ги драпа со 20мин реклами на сред епизода.:toe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Јас 3 пати ја имам гледано првата сезона, па сега пак ќе ја гледам.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Само ако ми ги украле преводите Сител, ќе ги тужам за авторски права. :lut:
Не се секирај не ти ги крадат. Серијава ја одкупија уште во март/април.Си велам дека за тоа време ја приспособувале за прикажување :smir:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Серијава не сум ја гледал ке почнам да ја гледам на Сител.Тоа што има тука над 150 страни говори дека серијата е супер а и според ЈуТуб ми се виде така:vozbud:.:vozbud:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.664
Поени од реакции
34.111
Вратив една страна назад и пак не најдов. Me мрзи да читам. Од кога почнува емитување на Сител?
Сакам мајка ми да ја заразам. :icon_cool Фала за инфо. Ако пишете де. :)

Закон серија инаку. Една од подобрите. Поштовање.

Kajgana Shop

На врв Bottom