Божино
4815162342
Ама гнасни папараци, одма го изнајдоја...Незнам дали некој ја напиша оваа изјава*
Ноер : Јас не се сликам како некој други по долна облека (Мисли на Роналдо)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама гнасни папараци, одма го изнајдоја...Незнам дали некој ја напиша оваа изјава*
Колку глупи коментари, на таа популарност и тоа тело да не правиш пари од реклами за долна облека треба да си глуп. Во денешно време се очекува од фудбалерите да бидат светци а забораваме дека се тоа само обични луѓеНезнам дали некој ја напиша оваа изјава*
Само што даде одличен пример за заработка. Кога немаш природна убавина вложи во изгледот а парите двојно ќе ти се вратат.Колку глупи коментари, на таа популарност и тоа тело да не правиш пари од реклами за долна облека треба да си глуп. Во денешно време се очекува од фудбалерите да бидат светци а забораваме дека се тоа само обични луѓе
Што е финтава со темава....па една Сериа А има повеќе страни од оваа. Или лигата е досадна и ништо не се дешава или нешто слабо расположени за пишување сте.
Прилепчани спортуваат ќе има повеќе и од фан-клубовите. You just wait...![]()
Со таа разлика што во едново натпреварување играат мајмуни без талент што се тапа фудбалери и играат чисто онака колку да им пројде време...а во другово натпреварување играат прилепчаните.Тоа е. Темата „Прилепчани спортуваат“ има повеќе страни од оваа. Прилепска лига > Примера.