Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_nf8oruy6dR1shaydvo1_r1_400.gif
Ramos? [emoji1]

викаат дека во времето на Зара, ЛаЛига била убедливо најјаката и најконкурентната лига т.е. ЛаЛига била совршенство.
и вистинска штета било што после пензионирањето на Зара се појавуваат натпреварувања како што е Лигата на Шампионите.

иначе секоја чест за Меси што го сруши рекордот можеби во неговата најслаба сезона, човекот е нешто повеќе од фудбалер.

иначе секоја чест за Меси што го сруши рекордот можеби во неговата најслаба сезона, човекот е нешто повеќе од фудбалер.

Да де, и тренер е. :D

Леле какви копачишта се Диоп и Сисоко, Мендилибар со нив планираше да форсира пас игра. :pos:
Добро е за нив што го шутнаа после 7-8 кола, а уште подобро за нас е што ни помина гостувањето кај нив дур им беше Мендилибар тренер.
Иначе доста интересна утакмица од каj го извади оној шут Moралес, секоја чест.

Овие Леванте само кога ќе ги играм 0-2 даваат голови. :facepalm:
Во првите 5-6 кола имаа све на све еден гол ги пишам со Еибар 0-2 и завршуваат 3-3. :tapp:

Овој Марио се истури од голови давање.:drk:

Мојс викал по некој Стефано, само што Сосиедад нема играч што се вика Стефано :D

http://babb.telegraph.co.uk/2014/11...ociedad-dont-have-any-players-called-stefano/

мене ми е појако кога прашува ова ли е Чори? :D
уште не ги научил играчите :facepalm:

Пепе Мел можно е да се врати во Бетис

Мојс викал по некој Стефано, само што Сосиедад нема играч што се вика Стефано :D

http://babb.telegraph.co.uk/2014/11...ociedad-dont-have-any-players-called-stefano/

мене ми е појако кога прашува ова ли е Чори? :D
уште не ги научил играчите :facepalm:

Пепе Мел можно е да се врати во Бетис
По Гранеро ваљда, Естебан на шпански изговор е многу слично со Стефан. :D

Колку рековте дека ќе зема по сезона?

Колку рековте дека ќе зема по сезона?

4.5M

Билбао почна да изгледа на оној Билбао од лани, а Бењат почна да игра како што играше во Бетис.

иначе од Барселона веројатно одлучиле да го пратат Вермален на операција. Можеби и полош трансфер од оној на Чиргински.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom