Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Само во Шпанија суперкупот се игра на две утакмици и откако веќе е почнато првенството:гомце:
Наместо да одиграат една утакмица на неутрален терен една недела пред почетокот на првенството, тие изведуваат некои глупости.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
И Пепе е човек како сите остали, па и у дуели кај што завршува во болница, Пепе го прават животно кое ги нокаутирало своите. Ма не авион, со се стадионот нека исчезнат :) Друго нешто ?
Едно е кога Пепе го викаат животно, а сосема друго кога ти на играчите на Барселона им посакуваш да им се урне авионот или стадионот исти ку*ац. Ма да не го оправдувам ни првото, како што рече и тој е човек...
Jaс како што слушнав демек само првите 2-3 кола ќе биле на прајм.. После на СК и СК+..

Каде слушна? o_O
--- надополнето: 21 август 2012 во 14:47 ---
Само во Шпанија суперкупот се игра на две утакмици и откако веќе е почнато првенството:гомце:
Наместо да одиграат една утакмица на неутрален терен една недела пред почетокот на првенството, тие изведуваат некои глупости.
И Ел Класико не е тоа што беше (n)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Абе така низ муабет со едно дете.. Само не го прашав од каде му е.. Му викам Примера на Прајм ќе има само.. Вика ова коло ќе го дават Билбао на СК+, од наредното повеќе... Нешто ми спомна некои преговори уште траеле, ама не сфатив баш најдобро.. Туку ај ним да не е точно, па да испадне оти ве лажам.. :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
Абе така низ муабет со едно дете.. Само не го прашав од каде му е.. Му викам Примера на Прајм ќе има само.. Вика ова коло ќе го дават Билбао на СК+, од наредното повеќе... Нешто ми спомна некои преговори уште траеле, ама не сфатив баш најдобро.. Туку ај ним да не е точно, па да испадне оти ве лажам.. :D

Не прашувајте веќе.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.175
Поени од реакции
8.255
И Пепе е човек како сите остали, па и у дуели кај што завршува во болница, Пепе го прават животно кое ги нокаутирало своите. Ма не авион, со се стадионот нека исчезнат :) Друго нешто ?
кој ти е овој речник што го пишуваш жити све ?
Касиљас кога не знае да проценува топка, а знае да нокаутира сопствен играч кој ви е крив тука? Пошто си љубител на Пепе на тебе и на тој што ти стиснал лајк гол да ви шета низ дома.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Касиљас кога не знае да проценува топка, а знае да нокаутира сопствен играч кој ви е крив тука? Пошто си љубител на Пепе на тебе и на тој што ти стиснал лајк гол да ви шета низ дома.
:pos:
Ха ха, добар.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Ова исто како ние да зборевме,јетрата на Абидал од витамините што му се сјеба,да не се опорави и слично,а ние дури и мајци му правевме...а овие Пепе животно уште го нарекуваат...малограѓанштина :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Си пишал кој ти е овој речник, а ти си пишал нешто со уште потежок речник од тоа. Кој ти е тебе тогаш тој речник што го пишуваш жити се ?

п.с тој лајк го стаив заради првата реченица. Тоа останатото и јас не го оправдувам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Има некој намера да отвара нова тема? Според мене не е потребно, може и тука да се пишува. А и реално, нема некаква еуфорија за натпреварот, бар така јас имам приметено.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Има некој намера да отвара нова тема? Според мене не е потребно, може и тука да се пишува. А и реално, нема некаква еуфорија за натпреварот, бар така јас имам приметено.
Секако дека нема еуфорија, премногу Ел Класика во последно време, бар јас ништо не осеќам, не е тоа тоа.. :) Секако ќе има напнатост за време на натпреварот кој нема да можам да го гледам, али пак, нема да биде така како на пример кога играат лигашки натпревар кој е многу позначаен од овој трофеј. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Секако дека нема еуфорија, премногу Ел Класика во последно време, бар јас ништо не осеќам, не е тоа тоа.. :) Секако ќе има напнатост за време на натпреварот кој нема да можам да го гледам, али пак, нема да биде така како на пример кога играат лигашки натпревар кој е многу позначаен од овој трофеј. :)
Подготвувате алиби а :D

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Кармата дошла да си го наплати долгот... (y)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
Ова исто како ние да зборевме,јетрата на Абидал од витамините што му се сјеба,да не се опорави и слично,а ние дури и мајци му правевме...а овие Пепе животно уште го нарекуваат...малограѓанштина :D
Не можеш да споредиш играч со кој немало и сеуште нема поврзано никаков инцидент и нема никаква црна дамка со Пепе :rolleyes:
Сега нормално не е убаво тоа што му се случи на Pepe The Idiot(Руни стајл:D) и сите му посакуваат да се врати побрзо. Баш ми е жал ако не може да игра на Камп Ноу, си има тој таму обезбедено убав пречек кога и да гостува.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Знаеш дека таквите теми обично се пунат во текот на натпреварот и по него. :)

Инаку, памтам дека лани јас отворив тема и го загубивме Суперкупот, но потоа ја освоивме ЛаЛига.

Не би имал нишо против повторно да се жртвува ова за лигата... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom