Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.583
- Поени од реакции
- 22.530
Селта се засили со Данецот, Михаел Крон-Дели. Игра во нападот, најчесто по страна, лево крило. Мислам дека ќе биде одлично засилување за Селта.
Што скокаш па и ти па ? Од секаде падобранци. Прочитај ги муабетите наназад, ке видиш дека Пепе го направија убиец на утакмицата со Валенсија, а човекот ни крив ни должен заврши во болница. Ни ти гледале ни ти слушнале, битно чим се работи за Пепе, мора да се трола. А јас што посакувам ? За тоа неможеш ич да ми се мешаш, ме разбираш ли сега ?кој ти е овој речник што го пишуваш жити све ?
Касиљас кога не знае да проценува топка, а знае да нокаутира сопствен играч кој ви е крив тука? Пошто си љубител на Пепе на тебе и на тој што ти стиснал лајк гол да ви шета низ дома.
Јбг вака неподготвени шибаат по 5 комада, а ко ќе се подготват.Вашето Алиби веќе го знаеме ако изгубите,играчите уште не се приспособиле на филозофијата на Петковски
Искрено колку пати го имаш гледано Касиљас?ебаве фановите... се радувате на туѓа мака... човекот кога се разбуди беше во безсознание... па гледам и за касиљас некое гом*о изедено... касиљас не знаел да процени лет на топка, исто како да збораш за меси дека не можи гол да дај... дај искулирате се малце...
спомна некој совршенство? не кревај паника одма, го познавам убо касиљас од 1999 навивам за реал мадрид... знам дека имал многу киксови, ама членот погоре збора во глобала не знај да поцени топка...Искрено колку пати го имаш гледано Касиљас?
Секој што навива за Реал знае дека ваквите испади му се најголема слабост, односно единствена слабост што ја има како голман. Читни малце околу него размислувања од експерти, не само да тропаш тука, јесте да е најдобар ама не е совршен.
Ако Мартинез и Љоренте останат во Билбао, ќе биде интересно за 3то место меѓу нив двете и Атлетико Мадрид.Али Сисоко во Валенсија, супер трансфер, големо засилување за Валенсија, третото место и тоа како им е загарантирано оваа сезона.