Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
od toa sto sekogas glumi, ne mozete da primetite. Nema vrska, vazno Karanka izjavi cel svet videl sto napravil sudijata, za pomalku od pola cas on uspea da doznae sto toa videl cel svet.Sver
Добро не ми продавај муда за бубрези, кажи кога изглуми Роналдо вечерва ?

B

Beck's

Гостин
Добро не ми продавај муда за бубрези, кажи кога изглуми Роналдо вечерва ?
Na dve situacii, edna ne mi teknuva bas tocno koa gi krena racete kako po obicaj, i drugata koa izbi sam so golmanot. Da go cepna malku, ama on ne padna, on padna koga mu izbega topkata.

Da ne me prasas i za Ozil, pa i za nego da ti kazam deka takvo glumenje odamna nemalo niz fudbalskite tereni

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Кога изглуми Роналдо ?
У прво полувреме проба да изглуми пенал, не знам која точно минута беше, сам падна и одма почна да крева раце. Како и да е, ништо ново за него.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Na dve situacii, edna ne mi teknuva bas tocno koa gi krena racete kako po obicaj, i drugata koa izbi sam so golmanot. Da go cepna malku, ama on ne padna, on padna koga mu izbega topkata.

Da ne me prasas i za Ozil, pa i za nego da ti kazam deka takvo glumenje odamna nemalo niz fudbalskite tereni
Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penal:icon_lol:

Inaku da ne ste pomislile da poveruvate na Marca koja tvrdi drug go sopnal , SAM se sopna :tapp:
Имаше контакт кој беше многу мал и кој е научна фантастика да се свири.
Ептен малку го закачи за копачката, ама ако свирнеше фаул ќе требаше и црвен да има оти Роналдо излегуваше сам со голман.

R

Rigel Kent

Гостин
Имаше контакт кој беше многу мал и кој е научна фантастика да се свири.
Ептен малку го закачи за копачката, ама ако свирнеше фаул ќе требаше и црвен да има оти Роналдо излегуваше сам со голман.
Go zakaci , ama ovoj padna podocna. sam :pos:

G

grande-juve

Гостин
Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penal:icon_lol:

Inaku da ne ste pomislile da poveruvate na Marca koja tvrdi drug go sopnal , SAM se sopna :tapp:
А бе стварно го згазна еден од валенсија на петата, ама тоа беше 3-4 метра пред шеснаесетникот и очигледно тој старт не го собори, а после си реши да падне и испадна смешно.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Изледа ќе ја лапне пак Барса титулата. Во случајов Реал не смее повеќе ни нерешено да одигра, иако е +4 разликата.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дај не продавајте слама сеа, имаше контакт, го згазна за копачка...

Секако не за пенал, бар не за нормален пенал... некому тоа, а и тоа со корнерот на почетокот ќе му го досудеа за пенал... :icon_lol:

И од каде па Ди Мариа !? Ајде и Касиљас изглумел ебаго...:facepalm:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А зошто сите рачунате победа за Барса на Ел Класико?
Е жими све највише ќејф ќе ми се напрае Реал да киксне уште еднаш и да тепа на Ноу Камп, после да ве прашам од кј бевте толку сигурни :) Ебате, ка речи играа со Башкими па никој не ни ја спомнуе таја утакмица. Јес да Барса доминира на последните Ел Класика, ама незнам од кде толкава сигурност дека ќе тепа Барса.

Kajgana Shop

На врв Bottom