R
Rigel Kent
Гостин
САМОПЕПЕУБИСТВО?САМОСЕБЕУБИСТВО?
САМОПЕПЕУБИСТВО?САМОСЕБЕУБИСТВО?
Кога изглуми Роналдо ?Јас мислев дека Роналдо заборавил да глуми,ама тој да бил Бред Пит за Бускетс.....
od toa sto sekogas glumi, ne mozete da primetite. Nema vrska, vazno Karanka izjavi cel svet videl sto napravil sudijata, za pomalku od pola cas on uspea da doznae sto toa videl cel svet.SverКога изглуми Роналдо ?
Добро не ми продавај муда за бубрези, кажи кога изглуми Роналдо вечерва ?od toa sto sekogas glumi, ne mozete da primetite. Nema vrska, vazno Karanka izjavi cel svet videl sto napravil sudijata, za pomalku od pola cas on uspea da doznae sto toa videl cel svet.Sver
Na dve situacii, edna ne mi teknuva bas tocno koa gi krena racete kako po obicaj, i drugata koa izbi sam so golmanot. Da go cepna malku, ama on ne padna, on padna koga mu izbega topkata.Добро не ми продавај муда за бубрези, кажи кога изглуми Роналдо вечерва ?
Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penalкога изглуми Роналдо вечерва ?
У прво полувреме проба да изглуми пенал, не знам која точно минута беше, сам падна и одма почна да крева раце. Како и да е, ништо ново за него.Кога изглуми Роналдо ?
Na dve situacii, edna ne mi teknuva bas tocno koa gi krena racete kako po obicaj, i drugata koa izbi sam so golmanot. Da go cepna malku, ama on ne padna, on padna koga mu izbega topkata.
Da ne me prasas i za Ozil, pa i za nego da ti kazam deka takvo glumenje odamna nemalo niz fudbalskite tereni
Имаше контакт кој беше многу мал и кој е научна фантастика да се свири.Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penal
Inaku da ne ste pomislile da poveruvate na Marca koja tvrdi drug go sopnal , SAM se sopna
Go zakaci , ama ovoj padna podocna. samИмаше контакт кој беше многу мал и кој е научна фантастика да се свири.
Ептен малку го закачи за копачката, ама ако свирнеше фаул ќе требаше и црвен да има оти Роналдо излегуваше сам со голман.
А бе стварно го згазна еден од валенсија на петата, ама тоа беше 3-4 метра пред шеснаесетникот и очигледно тој старт не го собори, а после си реши да падне и испадна смешно.Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penal
Inaku da ne ste pomislile da poveruvate na Marca koja tvrdi drug go sopnal , SAM se sopna
Роналдо некои 2-3 пати а и Озил,а што му беше филмот на Ди Мариа само тој знаеКога изглуми Роналдо ?