Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
B

Beck's

Гостин
А зошто сите рачунате победа за Барса на Ел Класико?
Е жими све највише ќејф ќе ми се напрае Реал да киксне уште еднаш и да тепа на Ноу Камп, после да ве прашам од кј бевте толку сигурни :) Ебате, ка речи играа со Башкими па никој не ни ја спомнуе таја утакмица. Јес да Барса доминира на последните Ел Класика, ама незнам од кде толкава сигурност дека ќе тепа Барса.
Pa eve od tuka, sam si spomna.

Nego koa ke mi tekne deka na pocetokot, Pepe go smetaa za naslednik na Hiero:pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
И за Озил грешка сте дека изглумил, Озил беше во трк и ако сте играле фудбал и самите знаете дека кога сте во трк доволен е и мал допир за да изгубиш контрола.

И Роналдо дека изглуми изглуми, не знам кои 2-3 пати ги спомнувате, јас се мислев само за она кога го нагазнаа со копачката, мислев дека од тоа падна, али еве отпосле видов дека откога ја изгуби топката изглуми. Има на јутјуб напалени каталончиња кои го чекаат секој таков момент на играч на Реал, еве тоа со Пепе со брзина на светлината се најде на јутјуб а сеа подолго време па пишувам Ronaldo Dive не ми дава ништо сеуште. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А зошто сите рачунате победа за Барса на Ел Класико?
Е жими све највише ќејф ќе ми се напрае Реал да киксне уште еднаш и да тепа на Ноу Камп, после да ве прашам од кј бевте толку сигурни :) Ебате, ка речи играа со Башкими па никој не ни ја спомнуе таја утакмица. Јес да Барса доминира на последните Ел Класика, ама незнам од кде толкава сигурност дека ќе тепа Барса.
Абе вие тешки ова направете го, па после ќе мислиме за Ел Класико.....таман колење да има :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Има на јутјуб напалени каталончиња кои го чекаат секој таков момент на играч на Реал, еве тоа со Пепе со брзина на светлината се најде на јутјуб а сеа подолго време па пишувам Ronaldo Dive не ми дава ништо сеуште. :D
Како бе еве јас како напален Каталонец одма го најдов :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Човек научи што е бункер.
Ете гледам статистиката вика дека Валенсија имале 13(6) шута и 41% на топка.
Бункерска“ статистика би била 3(1) и 29% на топка.

Ај да не сум ја гледал утакмицата, па да пробаш да ми докажеш, ама гледав и знам што видов.
Не знам дали случајно или не али истава статистика ја имаше Палермо против Јуве :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438

шо кур ќе паѓа сам кога е 1vs1 со голманот во чиста ситуација
Oва е старт за чист црвен ама да бидеме реални, да не беше сликава прашање е дали некој од нас го приметил контактов, а и да го приметил го видел после 100 репетиции инаку тука требаше да им биде доделен фаул и црвен за играчот на Валенсија али далеку е ова од некое намерно сценарио или што ти ја знам, ја баш се залепив пред тв за репетицијата и искрено ништо не забележав а па да не зборам за судијата ...
За дајв не е нормално, не е глуп тука да гњури у трева.

Јебига, бидна. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.667
Навивач на Барса ти расправа за дајвери, па вашите играчи го измислија тоа бе, доктори по дајвање станаа, сите диплома имаат за тоа, еве Џејмс Камерон ги ангажирал да го најдат Титаник сакал да прави второ продолжение.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853

шо кур ќе паѓа сам кога е 1vs1 со голманот во чиста ситуација
Никој не оспорува дека имаше контакт.Да паднеше во тој момент,ќе имаше црвен за играчот на валенсија и слободен удар али овој продолжи да трча,влезе во 16-тик,паѓа и бара пенал.Што е премногу е премногу....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ја правете темава полна со видеа како Роналдо, Ди Мариа или Бускетс глумеле.
Контакт имаше, ама проблемов е шо Роналдо падна 3-4 секунди отполсе и беше некако смешно.
И Син не беше толку опасен стартот како што изгледа на сликава, во трчање го спрепна, не ми делувапе како намерно да го згази.
--- надополнето: 9 април 2012 во 01:12 ---
Навивач на Барса ти расправа за дајвери, па вашите играчи го измислија тоа бе, доктори по дајвање станаа, сите диплома имаат за тоа, еве Џејмс Камерон ги ангажирал да го најдат Титаник сакал да прави второ продолжение.
Титаник има 2ро продолжение......but nice try :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Де бе, немојте, со кој памет ќе дајва онде, приметете и на клипот како му се плетка чекорот после контактот... пенал не е фала богу, надвор од 16тик е, али не е дајв сигурно...

Никој не оспорува дека имаше контакт.Да паднеше во тој момент,ќе имаше црвен за играчот на валенсија и слободен удар али овој продолжи да трча,влезе во 16-тик,паѓа и бара пенал.Што е премногу е премногу....
Јебига, не е играч на Барселона, незнае кога точно да падне! :D

Не, заебанција настрана, он намерно продужи за да шутне али се испоплетка и падна... и сеа откако падна нормално е да проба да се побуни малку... :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
И Син не беше толку опасен стартот како што изгледа на сликава, во трчање го спрепна, не ми делувапе како намерно да го згази.
[
Не е битно, доволен беше да го дестабилизира, мораше да има некое објаснување зашто изреагира ко што изреагира и ете, ова контактче било причината али ко што реков, скоро и невидливо да беше и тоа за нас што гледавме тв пренос.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.667
Не ја правете темава полна со видеа како Роналдо, Ди Мариа или Бускетс глумеле.
Контакт имаше, ама проблемов е шо Роналдо падна 3-4 секунди отполсе и беше некако смешно.
--- надополнето: 9 април 2012 во 01:12 ---

Титаник има 2ро продолжение......but nice try :)
Не е од Камерон.
Поентата ми беше да му укажам на типов дека не е дајв пошто имаше контакт а и кој нормален ќе се фолира на еден против еден со голман да паѓа, а типот ми става видео од некои сосема трети натпревари. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom