R
Rigel Kent
Гостин
Im zedovme dva boda na Madrid pokazuvaat , zver e Lorente .Najmnogu toj go mrzi Madrid
Im zedovme dva boda na Madrid pokazuvaat , zver e Lorente .Najmnogu toj go mrzi Madrid
sekoj bod im e zlaten, gledaj ja tabelata i ke vidis kako im disat na vrat Levante,Malaga pa i drugite se site tuka nekade.ахахахахахахахах ќе се убијам Чекај 0-0 заврши така?За кој к*р толкава радост?Менува нешто овој 1 бод на Валенсија?Ја стигаат Барса?Во борба се за второ место сега?Овие два прста сигурно се за гледачите на Алсат,не верувам дека значата победа
Ако сега викаш дека Валенсија не играла бункер, ондак и Реал на ланското пролетно класико не играше бункер... Пак двојни аршини !?Секако
Да, Реал имаше повеќе шанси, ама да кажеш дека Валенсија играла бункер...
sekoj bod im e zlaten, gledaj ja tabelata i ke vidis kako im disat na vrat Levante,Malaga pa i drugite se site tuka nekade.
Човек научи што е бункер.Ако сега викаш дека Валенсија не играла бункер, ондак и Реал на ланското пролетно класико не играше бункер... Пак двојни аршини !?
Валенсија се бранеше константно, шансите ги имаше преку контри, никој не им замерува за тоа, нивно право е така да играат, но они беа кои се бранеа а Реал беше тој кој вршеше константен притисок.
Iskreno ocekuvav da go udri Mourinho so obrazlozenie, deka mislel oti e EmeryIn Levante and Espanyol we trust
Иначе, некој спомна дека би сакал Реал да напрае уште еден кикс и да гледамо пеколно Ел Класико. Бегај бре какво пеколно Ел Класико, не би сакал пак да го гледам Пепе како клоца и гази по играчи
uste se gazam koga go gledam divjakot kako mavaОва беше најепик моментот од цела утакмица. Почна и по неговите да мава бе
Iskreno ocekuvav da go udri Mourinho so obrazlozenie, deka mislel oti e Emery
Не ни планирам да те убедувам, никогаш нема да се разбереме...Човек научи што е бункер.
Ете гледам статистиката вика дека Валенсија имале 13(6) шута и 41% на топка.
„Бункерска“ статистика би била 3(1) и 29% на топка.
Ај да не сум ја гледал утакмицата, па да пробаш да ми докажеш, ама гледав и знам што видов.
САМОСЕБЕУБИСТВО?Дали тоа Реал Мадрид може да направи сам себе убијал!!!