Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
B

Beck's

Гостин
ахахахахахахахах ќе се убијам:pos: Чекај 0-0 заврши така?За кој к*р толкава радост?Менува нешто овој 1 бод на Валенсија?Ја стигаат Барса?Во борба се за второ место сега?Овие два прста сигурно се за гледачите на Алсат,не верувам дека значата победа:D
sekoj bod im e zlaten, gledaj ja tabelata i ke vidis kako im disat na vrat Levante,Malaga pa i drugite se site tuka nekade.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Секако:facepalm:
Да, Реал имаше повеќе шанси, ама да кажеш дека Валенсија играла бункер...
Ако сега викаш дека Валенсија не играла бункер, ондак и Реал на ланското пролетно класико не играше бункер... Пак двојни аршини !? :cautious:

Валенсија се бранеше константно, шансите ги имаше преку контри, никој не им замерува за тоа, нивно право е така да играат, но они беа кои се бранеа а Реал беше тој кој вршеше константен притисок.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пепе бе... не знам дали да :pos: или :facepalm:....кое животно!!

Иначе и Барса има многу тешки натпревари во Ла Лига. Не сакам да одам до натпреварот со Еспањол бидејќи дотогаш не се знае каква ќе биде ситуацијата на табелата но ете поблиску ни е гостувањето кај Леванте кое ќе биде ужасно тешко.
Според мене и гостувањето кај Рајо Ваљекано ќе биде една од потешките за Барселона.

Се на се Реал сеуште има предност и треба еден кикс да има пред Ел Класико со услов Барса се да тепа до меѓусебниот дуел па и Ел Класикото да го добие треба. Предноста за Реал е голема но исто така и притисокот е поголем. Ќе видиме што ќе испадне....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
In Levante and Espanyol we trust :D

Иначе, некој спомна дека би сакал Реал да напрае уште еден кикс и да гледамо пеколно Ел Класико. Бегај бре какво пеколно Ел Класико, не би сакал пак да го гледам Пепе како клоца и гази по играчи :D:D:D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако сега викаш дека Валенсија не играла бункер, ондак и Реал на ланското пролетно класико не играше бункер... Пак двојни аршини !? :cautious:

Валенсија се бранеше константно, шансите ги имаше преку контри, никој не им замерува за тоа, нивно право е така да играат, но они беа кои се бранеа а Реал беше тој кој вршеше константен притисок.
Човек научи што е бункер.
Ете гледам статистиката вика дека Валенсија имале 13(6) шута и 41% на топка.
„Бункерска“ статистика би била 3(1) и 29% на топка.

Ај да не сум ја гледал утакмицата, па да пробаш да ми докажеш, ама гледав и знам што видов.

B

Beck's

Гостин
In Levante and Espanyol we trust :D

Иначе, некој спомна дека би сакал Реал да напрае уште еден кикс и да гледамо пеколно Ел Класико. Бегај бре какво пеколно Ел Класико, не би сакал пак да го гледам Пепе како клоца и гази по играчи :D:D:D
Iskreno ocekuvav da go udri Mourinho so obrazlozenie, deka mislel oti e Emery

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Човек научи што е бункер.
Ете гледам статистиката вика дека Валенсија имале 13(6) шута и 41% на топка.
„Бункерска“ статистика би била 3(1) и 29% на топка.

Ај да не сум ја гледал утакмицата, па да пробаш да ми докажеш, ама гледав и знам што видов.
Не ни планирам да те убедувам, никогаш нема да се разбереме...

R

Rigel Kent

Гостин
ElNinho , barem ti si realen , bunker ne mozes da go nareces toa na Valencia . Vie voglavno ja preskoknuvavte sredinata so topki kon krilnite igraci. Nemase konstanten pritisok

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Дали тоа Реал Мадрид може да направи сам себе убијал!!!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Валенсиа играше бункер,да,НО само последните 10-15 минути....
Јас мислев дека Роналдо заборавил да глуми,ама тој да бил Бред Пит за Бускетс:facepalm:.....
Пепе:facepalm:
Станува интересно:)

Kajgana Shop

На врв Bottom