Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
od toa sto sekogas glumi, ne mozete da primetite. Nema vrska, vazno Karanka izjavi cel svet videl sto napravil sudijata, za pomalku od pola cas on uspea da doznae sto toa videl cel svet.Sver

Добро не ми продавај муда за бубрези, кажи кога изглуми Роналдо вечерва ?

Добро не ми продавај муда за бубрези, кажи кога изглуми Роналдо вечерва ?

Na dve situacii, edna ne mi teknuva bas tocno koa gi krena racete kako po obicaj, i drugata koa izbi sam so golmanot. Da go cepna malku, ama on ne padna, on padna koga mu izbega topkata.

Da ne me prasas i za Ozil, pa i za nego da ti kazam deka takvo glumenje odamna nemalo niz fudbalskite tereni

Кога изглуми Роналдо ?

У прво полувреме проба да изглуми пенал, не знам која точно минута беше, сам падна и одма почна да крева раце. Како и да е, ништо ново за него.

Na dve situacii, edna ne mi teknuva bas tocno koa gi krena racete kako po obicaj, i drugata koa izbi sam so golmanot. Da go cepna malku, ama on ne padna, on padna koga mu izbega topkata.

Da ne me prasas i za Ozil, pa i za nego da ti kazam deka takvo glumenje odamna nemalo niz fudbalskite tereni
Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penal:icon_lol:

Inaku da ne ste pomislile da poveruvate na Marca koja tvrdi drug go sopnal , SAM se sopna :tapp:
Имаше контакт кој беше многу мал и кој е научна фантастика да се свири.
Ептен малку го закачи за копачката, ама ако свирнеше фаул ќе требаше и црвен да има оти Роналдо излегуваше сам со голман.

Имаше контакт кој беше многу мал и кој е научна фантастика да се свири.
Ептен малку го закачи за копачката, ама ако свирнеше фаул ќе требаше и црвен да има оти Роналдо излегуваше сам со голман.
Go zakaci , ama ovoj padna podocna. sam :pos:

Koga si se sopna pred golmanot da iznudi penal:icon_lol:

Inaku da ne ste pomislile da poveruvate na Marca koja tvrdi drug go sopnal , SAM se sopna :tapp:
А бе стварно го згазна еден од валенсија на петата, ама тоа беше 3-4 метра пред шеснаесетникот и очигледно тој старт не го собори, а после си реши да падне и испадна смешно.

Изледа ќе ја лапне пак Барса титулата. Во случајов Реал не смее повеќе ни нерешено да одигра, иако е +4 разликата.

Дај не продавајте слама сеа, имаше контакт, го згазна за копачка...

Секако не за пенал, бар не за нормален пенал... некому тоа, а и тоа со корнерот на почетокот ќе му го досудеа за пенал... :icon_lol:

И од каде па Ди Мариа !? Ајде и Касиљас изглумел ебаго...:facepalm:

А зошто сите рачунате победа за Барса на Ел Класико?
Е жими све највише ќејф ќе ми се напрае Реал да киксне уште еднаш и да тепа на Ноу Камп, после да ве прашам од кј бевте толку сигурни :) Ебате, ка речи играа со Башкими па никој не ни ја спомнуе таја утакмица. Јес да Барса доминира на последните Ел Класика, ама незнам од кде толкава сигурност дека ќе тепа Барса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom