Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.761
- Поени од реакции
- 52.731
Рано е, уште за Арсенал се мислам. Но благодарам што мислиш на мене.
1.87 е Кепа колку за споредба и Облак е толку ама изгледа овој има кратки раце или пак нема одраз не знам шо да речамКус е и изгледа не си го знае дометот друго објаснување немам
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
И се однесува како аматер, тоа ти е додатното објаснување! Што да очекуваш од професионален фудбалер(па да е бар фудбалер), кој на тренерот пред цел свет му вика: пуши таму, јас не излегувам од играКус е и изгледа не си го знае дометот друго објаснување немам
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Тоа како го преживеа незнае и сам, уствари уште е во Челзи затоа што ќе бидат огромен зијан ако пробаат да го продадат, никој со здрав памет не им плаќа ни пола од тоа што го дадоа.И се однесува како аматер, тоа ти е додатното објаснување! Што да очекуваш од професионален фудбалер(па да е бар фудбалер), кој на тренерот пред цел свет му вика: пуши таму, јас не излегувам од игра
Инаку 185 цм и не се некој раст за голман, на таа височина треба да има ненормална скочност и смисла за поставување.
Тешко тоа, не го памтите какви киксови во куповите има праено, а дека моментално е одличен тоа стои.Овој Мартинез ќе искочи подобар од Лено.
Азпи е лев бек у ситуацијата, на Рис Џејмс да не мислеше? Мада и јас не видов како беа поставени (т.е. не ни беа поставени, затоа така излезе сам Бентеке).Интервенцијата на Зума е за во фудбалски учебници, туку прашањето е како го оставија Бентеке сам да излези пред голман, Азпи изгубен во просторот во случајот
И ние и вие сега за Арсенал навиваме.Ајде уште еден гол Арсенал, да нема тресење![]()
Од борба за титула едни против други до заедничко гледање на Арсенал - Лестер, да ти се плаче какви години дојдоаИ ние и вие сега за Арсенал навиваме.![]()
Мене ми се виде како Азпи да беше на таа страна, како и да е неколку играчи со се шеткареа дури си помина топката лагано до Бентеке, среќе Зума ги испружи тие кокалата неговиАзпи е лев бек у ситуацијата, на Рис Џејмс да не мислеше? Мада и јас не видов како беа поставени (т.е. не ни беа поставени, затоа така излезе сам Бентеке).