Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.236
- Поени од реакции
- 18.408
И Џони би ти позавидел
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
И Џони би ти позавидел
Стелт не пишува кога губиме, туку кога Пепе не дава гол, а денеска даде стварно екстра голче, така да не се важи неговиот сери денесИ Џони би ти позавидел![]()
Не беше ни блиску до топката која Лено лабаво ја имаше. Му влезе со тело во скокот без никаква потреба.Да не сереме за џабе, немаше н од намера да го повреди
Па да ја прекинат пак лигава, ај гризни јазикДај боже гомнаров Еткинсон корона да фати![]()
Го виде пасот па затоа се поткрена за да помине топката? Или тотална случајност беше ова? Многу втф момент ми беше како помина топкава, дека ми делуваше дека е залепен за земја братов.
заборавија на social distance
Бреј![]()
Далеку беше од оправдување, некој го пиша ова у фан клуб зашто линделоф е вечити кривец. Пази не сум некој експерт ама никад не би фрлил толку пари на киклопов, мене ми е ту мач оверрејтед иако е “најдобар” то го имаме у тим. Со вчерашното позиционирање покажа само дека не е најбистарАко ти е полесно да го оправдаш движењето на Мегваер ко да е шлепер со две приколки и да треба да напраи U turn на пластичарска, во ред![]()