Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.236
- Поени од реакции
- 18.410
И Џони би ти позавидел
И Џони би ти позавидел
Стелт не пишува кога губиме, туку кога Пепе не дава гол, а денеска даде стварно екстра голче, така да не се важи неговиот сери денесИ Џони би ти позавидел
Не беше ни блиску до топката која Лено лабаво ја имаше. Му влезе со тело во скокот без никаква потреба.Да не сереме за џабе, немаше н од намера да го повреди
Па да ја прекинат пак лигава, ај гризни јазикДај боже гомнаров Еткинсон корона да фати
Го виде пасот па затоа се поткрена за да помине топката? Или тотална случајност беше ова? Многу втф момент ми беше како помина топкава, дека ми делуваше дека е залепен за земја братов.
заборавија на social distance
Бреј
Далеку беше од оправдување, некој го пиша ова у фан клуб зашто линделоф е вечити кривец. Пази не сум некој експерт ама никад не би фрлил толку пари на киклопов, мене ми е ту мач оверрејтед иако е “најдобар” то го имаме у тим. Со вчерашното позиционирање покажа само дека не е најбистарАко ти е полесно да го оправдаш движењето на Мегваер ко да е шлепер со две приколки и да треба да напраи U turn на пластичарска, во ред