Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледа дека пратишКај Салах и Обамејанг фали по една нула до осумката
Па и Салах е оган од играч. Ете одма до него е со минутите. Очигледно се заебавав со тоа 80 ама според мене овие двајца се најголемите зицераши во лигата. Премногу шанси промашуваат, тоа е дури фрустрирачки да се гледа. Лани и двата беа најдобри стрелци ама тоа не менува ништо. Не знам што подразбираат под големи шанси ама Салах секоја утакмица по 5 промашуваКај да одиш на мој ќе се вратиши не замарај
Дај озбилно, огон од играч е Оба ако промаршувал колку што викаш како би го имал овој просек знаејќи дека сезонава до пред 5 кола бевме утепани во Прегледај го приврзокот 235286креирање шанси?
Лани Оба промарши неколку ама годинава не се сеќавам дека утнал некоја, за Салљх знам дека многу утињаше баш и овие од Рома кажуваа ама многу е подобрен и тој во тој поглед, пре би рекол Дека Мане утиња повеќеПа и Салах е оган од играч. Ете одма до него е со минутите. Очигледно се заебавав со тоа 80 ама според мене овие двајца се најголемите зицераши во лигата. Премногу шанси промашуваат, тоа е дури фрустрирачки да се гледа. Лани и двата беа најдобри стрелци ама тоа не менува ништо. Не знам што подразбираат под големи шанси ама Салах секоја утакмица по 5 промашува![]()
Стариот прв ќе влага катаљарда посто.
Ако мислиш на САФ, само за играчи е ова.Стариот прв ќе влага катаљарда посто.
Тогаш, Гигс е првиот. Како сакаш сврти ја, мора да е некој од УТД.Ако мислиш на САФ, само за играчи е ова.
Тогаш, Гигс е првиот. Како сакаш сврти ја, мора да е некој од УТД.