Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај е оној скоро зачленетиот што јадеше бурек дека Арсенал ќе кикснел со Евертон. Туку вистина е оној муабетот дека Спорт Клуб преносите ќе ни ги укинат во ова пустелијава?

Кај да одиш на мој ќе се вратиш :facepalm: и не замарај :D
Дај озбилно, огон од играч е Оба ако промаршувал колку што викаш како би го имал овој просек знаејќи дека сезонава до пред 5 кола бевме утепани во Прегледај го приврзокот 235286креирање шанси?
Па и Салах е оган од играч. Ете одма до него е со минутите. Очигледно се заебавав со тоа 80 ама според мене овие двајца се најголемите зицераши во лигата. Премногу шанси промашуваат, тоа е дури фрустрирачки да се гледа. Лани и двата беа најдобри стрелци ама тоа не менува ништо. Не знам што подразбираат под големи шанси ама Салах секоја утакмица по 5 промашува :icon_lol:

Па и Салах е оган од играч. Ете одма до него е со минутите. Очигледно се заебавав со тоа 80 ама според мене овие двајца се најголемите зицераши во лигата. Премногу шанси промашуваат, тоа е дури фрустрирачки да се гледа. Лани и двата беа најдобри стрелци ама тоа не менува ништо. Не знам што подразбираат под големи шанси ама Салах секоја утакмица по 5 промашува :icon_lol:
Лани Оба промарши неколку ама годинава не се сеќавам дека утнал некоја, за Салљх знам дека многу утињаше баш и овие од Рома кажуваа ама многу е подобрен и тој во тој поглед, пре би рекол Дека Мане утиња повеќе

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom