Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.228
- Поени од реакции
- 13.381
Хауард ВебТогаш, Гигс е првиот. Како сакаш сврти ја, мора да е некој од УТД.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хауард ВебТогаш, Гигс е првиот. Како сакаш сврти ја, мора да е некој од УТД.
Лани Оба промарши неколку ама годинава не се сеќавам дека утнал некоја, за Салљх знам дека многу утињаше баш и овие од Рома кажуваа ама многу е подобрен и тој во тој поглед, пре би рекол Дека Мане утиња повеќе
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Fake news. Во најмала рака ќе си играат на празни стадиони како во Италија...
Па нема никаква логика освен да се прекине првенстовото и да се земе таа табела за конечна и така да му се даде на Ливерпул титулата, инаку кој ќе оди наредна година во ЛШ? Или за сите ќе си важат местата освен на Ливерпул нема да му дадат титула? 0 логика и Фејк Њуз...Во ред, шансите да се случи ова се мали, но дефинитивно терминот што го бараш не е ,,фејк њуз".
Како што прочитав некаде, на свечена церемонија ке бидат избрани првите двајца кои влегуваат. Типувам на Гигс и Ширер ама којзнае...во секој случај следните се Анри, Лампард, Бери, можеби Фаулер/Овен...Тогаш, Гигс е првиот. Како сакаш сврти ја, мора да е некој од УТД.
Znaci daj boze da se sluci hhhhhСе случи ли ова, нема отров на планетава земја што нема да го исконзумирам и да умрам во најбрз можен рок.
Па имаше на почеток на Февруари ама помина https://www.google.com/amp/s/www.bu...to-earth-in-2020/amp_articleshow/73054066.cmsКликбејт е ама случкиве бе, уште закана од астероид фали