Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.179
Поени од реакции
13.459
Ае ми се смачи више да кликам по анкети секоја година дека Арсенал ќе биде шампион па после да ми се смее народ, дај анкетата нека биде кои 3 тима ќе испаднат од лигата, само не ставајте пак опција Арсенал дека нема да прочитам прашањето па пак ќе ставам Арсенал.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Мислам нема да биде! Се надевам лани беше последната к**ташак сезона! Време е да се фатат озбилно за работа!
Ти имаат некако дадено оптимизам дека ќе биде озбилна работата?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.779
Поени од реакции
5.544
Мислам нема да биде! Се надевам лани беше последната к**ташак сезона! Време е да се фатат озбилно за работа!
Па озбилно ја фатија бе, еве го почитуваат трансфер банот на Челзи и не носат никој. Од друга страна обие со бан со се повеќе нови имиња претставија.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Ти имаат некако дадено оптимизам дека ќе биде озбилна работата?
Јунајтед и оптимизам некако не идат заедно, во последно време! Тоа чисто мој филм, дека полигуши не можат да бидат!
Реално имаме квалитет за да се квалификуваме во ЛШ, само со што да го натераш тој квалитет да игра? Со црнец не мож да ги исплашиш, пола се ќумбиња :D
Автоматски споено мислење:

Па озбилно ја фатија бе, еве го почитуваат трансфер банот на Челзи и не носат никој. Од друга страна обие со бан со се повеќе нови имиња претставија.
Куј ги знае, си млатиме празна слама ние, а зад брегот друга мечка игра!
Ако е вистина со Фернандеш и ако на крај го земат Мегваер, нема да биде лош преоден рок!
Јас и не би преферирал повеќе засилувања засега, да се вклопат прво овие, еден или двајца од младинците, после ќе му а думаме за апгрејд.
Да не биде Фулам филм, купи 10 души кои у живот немаат играно една минута заедно, севкупно!

Последно уредено:
Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.069
Поени од реакции
6.725
Гнасиве на Ремзи му пееја, Aaron Ramsey he walks with a limp и го свиркаа секој негов допир со топка...Karma?

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Сити се пак фаворити. Ливерпул ме разочараа што не се засилуваат. Посебно средината и четврти играч во ротација со тројката Мане-Фирмино-Салах напред, што е на нивно ниво. Играат физички исцрпувачки стил на фудбал, а доаѓаат од две последователни многу долги сезони. Не знам колку ќе издржат пак во исто темпо да играат, со оглед на тоа што веројатно пак ќе им треба сезона со многу бодови за да се освои ПЛ.
Мое предвидување е дека Тотенхем и Арсенал ќе одат во ЛШ, а Челзи ќе имаат лоша сезона.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сити се пак фаворити. Ливерпул ме разочараа што не се засилуваат. Посебно средината и четврти играч во ротација со тројката Мане-Фирмино-Салах напред, што е на нивно ниво. Играат физички исцрпувачки стил на фудбал, а доаѓаат од две последователни многу долги сезони. Не знам колку ќе издржат пак во исто темпо да играат, со оглед на тоа што веројатно пак ќе им треба сезона со многу бодови за да се освои ПЛ.
Мое предвидување е дека Тотенхем и Арсенал ќе одат во ЛШ, а Челзи ќе имаат лоша сезона.
Тој играч на таа позиција што го спомнуваш и лев бек ни фали (според мене).

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
А Јунајтед? :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom