Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
До кај отидоа некои опшества, ние се замараме со чувар куќа и поштенски сандачиња на ФБ
:pos:
И се чудиме како кладилнициве "знаат" се и секоја втор муабет ни е "абе местена е браат"

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Јас едвај чекам да ги гледам Шефилд и да ја видам нивната тактика со "overlapping CENTERbacks", дури и Биелса бил импресиониран.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Јас едвај чекам да ги гледам Шефилд и да ја видам нивната тактика со "overlapping CENTERbacks", дури и Биелса бил импресиониран.
Ќе се трансформир во park the bus после 10-то коло

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Гласав во анкетата за Ливерпул, може ќе им донесе среќа а и немам ништо против конечно да освојат, кога веќе реално Арсенал (кој ми е омилен тим во ПЛ) нема шанси. Мада мислам дека Сити се уште чекор пред сите. Единствено, како што пиша некој веќе, мислам дека оваа година ќе одат со сите сили на ЛШ пошто Пеп веќе нема оправдувања да не ја освои со овој тим. Па може тука ќе чека шанса Ливерпул кој ќе оди all in на ПЛ...

Друг тим нема шанси за титула. Тотенхем ми е најсигурен за прогноза. Мислам дека третото место им е гарантирано. Јунајтед очекував да направат голем ремонт, ништо не бидна од тоа. Ако Оле ги изменаџира добро и ако земат некое засилување до крајот, топ 4 ќе биде максимум.

Арсенал се енигма. Можат да испаднат изненадување и да завршат лагано во топ 4, ама може и да имаат катастрофа сезона. Челзи мислам нема да биде некој фактор оваа сезона. Со бан за трансфери и неискусен тренер се знае колку е лимитот. Тешко дека ќе бидат во топ 4.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Никогаш нема да сфатам што значи тоа со сите сили на ЛШ?
Демек вообичаено не им се игра тоа натпреварување? :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Никогаш нема да сфатам што значи тоа со сите сили на ЛШ?
Демек вообичаено не им се игра тоа натпреварување? :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Во принцип, да се гледа клучните играчи да се физички доброподготвени за натпреварите во ЛШ што ќе значи да не играат или да бидат на клупата во ПЛ, па што биде нека биде со ПЛ.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Гласав во анкетата за Ливерпул, може ќе им донесе среќа а и немам ништо против конечно да освојат, кога веќе реално Арсенал (кој ми е омилен тим во ПЛ) нема шанси. Мада мислам дека Сити се уште чекор пред сите. Единствено, како што пиша некој веќе, мислам дека оваа година ќе одат со сите сили на ЛШ пошто Пеп веќе нема оправдувања да не ја освои со овој тим. Па може тука ќе чека шанса Ливерпул кој ќе оди all in на ПЛ...

Друг тим нема шанси за титула. Тотенхем ми е најсигурен за прогноза. Мислам дека третото место им е гарантирано. Јунајтед очекував да направат голем ремонт, ништо не бидна од тоа. Ако Оле ги изменаџира добро и ако земат некое засилување до крајот, топ 4 ќе биде максимум.

Арсенал се енигма. Можат да испаднат изненадување и да завршат лагано во топ 4, ама може и да имаат катастрофа сезона. Челзи мислам нема да биде некој фактор оваа сезона. Со бан за трансфери и неискусен тренер се знае колку е лимитот. Тешко дека ќе бидат во топ 4.
Немам пишано вакво нешто, во првата тема што ја избришаа пишав Сити лаганица освојува, Ливерпул втор, Арсенал 4рт.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Зошто за Комјунити Шилд играат Сити и Ливерпул? Нели по логика Сити треба да игра против финалистот во ФА Купот? Или во Англија има друга традиција?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Зошто за Комјунити Шилд играат Сити и Ливерпул? Нели по логика Сити треба да игра против финалистот во ФА Купот? Или во Англија има друга традиција?
Ако истиот тим освои ПЛ и ФА Куп, тој што завршил втор во ПЛ игра против него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom