Da,na primer Zuma, Maunt i Abraham. I formacijata e ista od prosla sezona.Тој им е тимот и од минатата сезона
Da,na primer Zuma, Maunt i Abraham. I formacijata e ista od prosla sezona.Тој им е тимот и од минатата сезона
Да, во право си и тоа игра улога.Така изгледа зашто играат против Утд, имаа милион грешни паса и озбилна екипа би ги прегорела на контри.
Утд ептен слабо комбинира у напад па затоа учиникот на Зума е само прекршај за пенал на полувреме.
Па не би рекол, ги нема Азар, Канте, Рудигер, а од друга страна прва постава се Абрахам и Маунт што лани играа во Чемпионшип.Тој им е тимот и од минатата сезона
A Luiz najbolje odbranben u liga.Не ми трдба Луиз ги имам Зума и Кристенсен, ок
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Не верувам дека со Смолинг Челзи би примиле 2 гола за една минуткаDa gi spois Zuma i Smoling kakov tandem bi dobil, bi ti se skratl zivotot za 10 godini
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
За Зума Луиз е БекенбауерA Luiz najbolje odbranben u liga.
Fali Rudiger i toa e toa.
Збориш зошто не си осетил. До утре да постирам, нема да завршам со сите пенали кои ги направил Смолинг како Зума.Не верувам дека со Смолинг Челзи би примиле 2 гола за една минутка
Нит на англиски нит на македонски е АјобиИзвини што не ја знаам македонската транскрипција на Iwobi и го нареков Ајоби.
Како ќе е на македонски ти честити царе?