Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.963
Поени од реакции
23.840
Обидот на Жоелинтон ми е типичен доказ зошто по грешка дадоа толку пари за некој со 7 лигашки гола лани :D
Допрва ќе видиме дали е грешка.
Јас мислам дека е одлична замена за Рондон.
Сеа тоа колку пари фрлиле е нивна работа а и онака се даваат 40 милиони за Ајоби, па овој со 22 години може да испадне нешто.
Еве сега видов дека и Фирмињо освен една сезона, од прилика толку голови давал.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Не дека нашиот е нешо сјаен, ама тимов на Челзи им е убедливо најслаб во 21ви век.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.774
Поени од реакции
5.529
Коментар заснован на резултати

Побогу 70% посед на топка, 0 шутеви во гол. United is that you?
зборам за Лестер - Волвс

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Mn pretpazlivo i Ole i Frenk. Ne bi me iznenadilo ako pri krajot e neresen rezultatot nikoj da ne prezima rizik za da odi na pobeda....losa rabota...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со самото тоа што Бивис и Батхед не се ни на клупа кај Јунајтед можам да кажам дека промените уште од старт ми се допаѓаат.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Реално Јунајтед има многу појјак состав и се освен победа е срамота.. Незнам како ги клале кладилниците Челзи 4ти фаворит..

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.432
Поени од реакции
7.140
Mn pretpazlivo i Ole i Frenk. Ne bi me iznenadilo ako pri krajot e neresen rezultatot nikoj da ne prezima rizik za da odi na pobeda....losa rabota...
Јунјатед и не може подобар состав да извади. Тоа ќе биде најчесто тимот сезонава. Переира и Фред можда ќе се мењаат. Не знам друго што би се сменило со овие играчи што ги имаме.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Допрва ќе видиме дали е грешка.
Јас мислам дека е одлична замена за Рондон.
Сеа тоа колку пари фрлиле е нивна работа а и онака се даваат 40 милиони за Ајоби, па овој со 22 години може да испадне нешто.
Еве сега видов дека и Фирмињо освен една сезона, од прилика толку голови давал.
Кој ти е овој?

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Јунјатед и не може подобар состав да извади. Тоа ќе биде најчесто тимот сезонава. Переира и Фред можда ќе се мењаат. Не знам друго што би се сменило со овие играчи што ги имаме.
Cela pred sezona igravme 4231, sega mozno e povtorno na pretpazlivata 433 formacija toa mi bese poentata na postot. Edino ako Andreas i Lingard se menuvaat na desno krilo i desetka poziciite.

Trebase barem James ili Grinvud da startuvase. Kako sto kazaa ako ne pobedime protiv ovoj Celzi neznam sto kje trazeme ovaa sezona vo PL.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.432
Поени од реакции
7.140
Cela pred sezona igravme 4231, sega mozno e povtorno na pretpazlivata 433 formacija toa mi bese poentata na postot. Edino ako Andreas i Lingard se menuvaat na desno krilo i desetka poziciite.

Trebase barem James ili Grinvud da startuvase. Kako sto kazaa ako ne pobedime protiv ovoj Celzi neznam sto kje trazeme ovaa sezona vo PL.
Лесно може да се транформираме у 4231, Переира и Погба можат да играат на 10-ка. Џејмс, бар по припремиве, се уште не е подобра опција од Лингард за десно крило. Реално, лево му одговара поише. За Гринвуд, не знам, имаше добри припреми, али мислам дека Лингард ќе биде прв избор за десно.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Iwobi be vol. :D
Nego, zs ne igra Pulisic?

Inace ke tepa Celzi ne zamarajte.
Знам кој е бе ти одма да објасниш :D, само кај слушнал некој да го вика Ајоби, башка и тој има 23 години и тоа не го знае сигурно

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom