- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.947
- Поени од реакции
- 41.128
Рашфорд по потекло од Качаник е изгледа. ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Извини што не ја знаам македонската транскрипција на Iwobi и го нареков Ајоби.Знам кој е бе ти одма да објасниш, само кај слушнал некој да го вика Ајоби, башка и тој има 23 години и тоа не го знае сигурно
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Rudiger fali mnogu, Zuma pravi mnogu greshki zasega. Chak i Tomori mislam bolje bi izigral.Ovoj crniov vo odbrana kaj Celzi ne znae kaj se naogja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
So VAR ne mozhe da se donese takva odluka (osven ako beshe vo 16-nik).Со ВАР мораше чист фаул над Погба да досуди.
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Очигледен беше контактот како што беше очигледен офсајдот. Не знам што проверуваше воопшто. Ако е офсајд враќаш чекор претходно кога си дал предност...е сега ако даде воопшто предност.So VAR ne mozhe da se donese takva odluka (osven ako beshe vo 16-nik).
Така изгледа зашто играат против Утд, имаа милион грешни паса и озбилна екипа би ги прегорела на контри.Супер играат Челзи во однос на играчите што ги имаат, најмалку нерешено заслужија.
Тој им е тимот и од минатата сезонаСупер играат Челзи во однос на играчите што ги имаат, најмалку нерешено заслужија.