Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мене би ме било срам да хејтам сас твое познавање у фудбал.
Е добро де, познавањето е скромно. Не можат сите да погодат во центар како тебе. Ете, во мојата меморија засекогаш ќе остане врежано твоето експертско видување (после вториот меч во дресот на Челзи) дека Тами Абрахам е новиот Дрогба.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
А кога постираме статии на шпански во темата Ла Лига се бунат, овој со дијалектот на свети кукуш ќе го разбериме :D

H

HoT _iCe

Гостин
Е добро де, познавањето е скромно. Не можат сите да погодат во центар како тебе. Ете, во мојата меморија засекогаш ќе остане врежано твоето експертско видување (после вториот меч во дресот на Челзи) дека Тами Абрахам е новиот Дрогба.
Тој не си ти крив, нити ја. Дарба од Бога е брат, пророк.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Па so far so good испаѓа

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Па so far so good испаѓа
Па...не баш. Во таа компарација, головите се последен и најмалку важен параметар.
Добар е Тами, нема ни сомнеж дека ќе напредува, ниту пак во еден момент го исклучив тоа. И не ни мора секој напаѓач на Челзи да е Дрогба. Само ми пречи, ми пречеа и тогаш таквите преовеличувања и неосновано смешни тврдења.
Нека дава Абрахам по 20 голови на сезона и јас сум среќен со тоа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.514
wolves vila bitno davaat, dobro znae nekoj sto e problemov so SK i prenosive ovaa godina ili ne ? Nekoj najeftin paket zemale za prenosi ili sto e rabotava.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.492
Ако имате андроид бокс или сателитска, на холандската Ziggo Select се дава Јунајтед.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.955
Поени од реакции
1.392
Utd na steroidi 2:0 u 20ta min pa pa pa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop