Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку Јунајтед и Вулверхемптон ги сметавме за екипи со отепан старт и ги отпишавме од сезоната унапред.... и се само бод зад Арсенал...

Инаку Јунајтед и Вулверхемптон ги сметавме за екипи со отепан старт и ги отпишавме од сезоната унапред.... и се само бод зад Арсенал...
Пошто Арсенал не е отепана екипа нели... xD

Инаку кога сме кај Вулвс, не се така лоши и во оваа сезона, иако играат ЛЕ.

Во последните 10 натпревари во сите натпреварувања имаат само еден пораз....и тоа во Лига Куп....

90% се пласирани во 1/16 финале на ЛШ, и само еден под заостанвуаат од место во Европа..

Секоја чест за проектот, тотално Фудбал Менаџер приказна...

Се надевам нема да паднат за пар години, туку ќе бидат и они како Лестер и ќе се борат за Европа и во следните години.

Секоја чест (y)

П.С. Во Лига Европа имаат 1 пораз и три победи.

Трите победи:
Гол во 93та минута
Гол од пенал
Гол во 92ра минута

#тет

Портокалов Ливерпул :D

Пошто Арсенал не е отепана екипа нели... xD
Па тоа ми беше муабетот, ова докажува дека и Арсенал е утепана екипа...

Ама види ги муабетите пред последната интернационална пауза на пример..
Па само пред 3-4 недели имаше муабетот "Оле ваљда ќе лета" и "Вулфс ќе се борат за опстанок ко Барнли" а Арсенал тогаш беше сигурно во првите 4-5 позиции со Челзи и Лестер.

Значи, ако требало Оле да лета, и Вулфс се сметале за отпишани.... што ќе прави Арсенал што се само бод повеќе?

Не ми беше постот со поента некоја, онака интересно ми беше само, како Арсенал од 7-8 бода предност од Јунајтед стигнаа до тука...

Така да....дали ако Јунајтед се вратија во форма...дали то значи и Арсенал дека ќе се врати? Или треба да го отпуштат Емери?

Одбраната на Сити :pos:. Не гледам како Сити би го добил мечов.

Па тоа ми беше муабетот, ова докажува дека и Арсенал е утепана екипа...

Ама види ги муабетите пред последната интернационална пауза на пример..
Па само пред 3-4 недели имаше муабетот "Оле ваљда ќе лета" и "Вулфс ќе се борат за опстанок ко Барнли" а Арсенал тогаш беше сигурно во првите 4-5 позиции со Челзи и Лестер.

Значи, ако требало Оле да лета, и Вулфс се сметале за отпишани.... што ќе прави Арсенал што се само бод повеќе?

Не ми беше постот со поента некоја, онака интересно ми беше само, како Арсенал од 7-8 бода предност од Јунајтед стигнаа до тука...

Така да....дали ако Јунајтед се вратија во форма...дали то значи и Арсенал дека ќе се врати? Или треба да го отпуштат Емери?
Не е Јунајтед вратен во форма, далеку се уште од било каква форма. :)

Не е до толку лоша одбраната на сити, не го потете, можеа бетер да бидат. Тесна ќе е.

Отаменди на клупа, Фернандињо штопер, се глупира Пеп.
Знам дека Отаменди е теле, ама сепак...

Мој тип, Ловрен праи пенал врз Стерлинг и ќе јаде и црвен :icon_lol:

Не е Јунајтед вратен во форма, далеку се уште од било каква форма. :)
На табела е вратен барем, тоа е битното :D

Со пола повреден тим, не може Јунајтед во форма да се врати

лелелле ако го поништат голчиштето и досудст пенал за Сити

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom