Се шо кажа е точно, не смеј ни да ја напушти линијата, нити пак да ја „треси“ пречката.И овде да прашам баш...Ако при пенал голманот пред време ја напушти гол линијата тогаш се повторува пеналот така? Не дека барам оправдување, туку и на двата пенали Крул правеше чекор напред што сепак е преднсот кога ќе ја погоди голман страната. Исто мислам дека и пречката беше забрането да се треси.
Мора една нога да му е на линија. Направи Крул фаул и за двата пенала. Не знам што гледаат страничните судии.И овде да прашам баш...Ако при пенал голманот пред време ја напушти гол линијата тогаш се повторува пеналот така? Не дека барам оправдување, туку и на двата пенали Крул правеше чекор напред што сепак е преднсот кога ќе ја погоди голман страната. Исто мислам дека и пречката беше забрането да се треси.
На двата длабоко излезе Крул, поготово на првиот.Мора една нога да му е на линија. Направи Крул фаул и за двата пенала. Не знам што гледаат страничните судии.
Ви викам јас вежбаат на тренинг пенали и фаули да изнудуваат, посебно крилните играчи, не за џабе Шон Дајш плаче на секој прес дека сите глумат.Како си ги мести мане на контакт, иста ситуација како против Лестер. Исто и Џејмс прееска против Нориџ. Ама никад не би се согласил дека е пенал. Ова варов секој контакт го суди како пенал.
Go zgaznaa igracot na Palas, vidi ubavo na snimka.brej kako gi odrale arsenal za tretiot gol cccc.
abe mu ja pogali nogata, u duel i dvajcata za topka, ne ni reagirase ovoj od palas, da padne, instiktivno da bara faul, klasicen duel, preblago za bilo kakov faul, faul kolku sto bese faul i prvicnoto butkanje so race ako e za toa ...Go zgaznaa igracot na Palas, vidi ubavo na snimka.
Dobro, intenzitetot na faulot e drug muabet, odnosno stvar na interpretacija od strana na sudijata, a deka imase gazenje imase.abe mu ja pogali nogata, u duel i dvajcata za topka, ne ni reagirase ovoj od palas, da padne, instiktivno da bara faul, klasicen duel, preblago za bilo kakov faul, faul kolku sto bese faul i prvicnoto butkanje so race ako e za toa ...
Ova e cist gol, ako se sveduva fudbalov na vakvi fauli turi mu kurot, ne e picka.
Izgleda e svireno toa po toa '' nagazuvanje '' sto se sluci, koga ovoj padna. Ali ako minatoto kolo ona nad origi ne bese faul, za ova sto da se kaze.
Не е до тренерот, клубот си е таков.Почетинос меџик.
Каквно дно од тим. Голови на шашма и со понекој индивидуален покрет.
Им треба сериозен тренер да ги среди, не може вака.
Ќути бе ташак еден. Секој шо те знае ти се смее.Она кога имаш мозочен удар во 20:00 часот.