Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
celsi ima najdobar sreden red vo momentov vo pl

По само 2 натпревара го заклучи ова?

Мене не ми се свиѓа формацијата, со Жоржињо толку назад. На позицијата на која игра Канте, треба играч што игра со глава, и е поумешен со нога, подобар финишер а ла Лампард, или сега по ново, Деле Али. Ке биде интересно ако продолжат со оваа формација.

Malku pocesto ve citkam,ama mnogu retko pisuvam.Najmnogu mi e interesno koga gi citam anti-Man Jun fanovite pogotovo poslednite 5 godini kade sto nacekavte eden porastiman tim(nema da kazam poslab,zatoa sto ne e).Sekoja prva asocijacija za Premier League(Anglisko prvenstvo) e Man Utd pa Liverpool site drugi timcinja se borat da go dostignat toa nivo,za koe ke im treba uste mnogu mnogu vreme.Moe mislenje deka konecno ovaa sezona nema da ima istaknat favorit,tuku ke ima borba za peharot do samiot kraj.E sega koi timovi ke go trcat finishot za prvo mesto ke videme vo Maj.Pozdrav do site fanovi na Premier league!!!!!!!

Добро може оваа Стефи малце лошо се изрази ама не знам што е толку грешно да се каже за него кога на 30 годишна возраст има само 2 добри сезони изиграно... Добар играч е све си стои тоа ама не е светска класа јебига.[DOUBLEPOST=1534675578][/DOUBLEPOST]
По само 2 натпревара го заклучи ова?

Мене не ми се свиѓа формацијата, со Жоржињо толку назад. На позицијата на која игра Канте, треба играч што игра со глава, и е поумешен со нога, подобар финишер а ла Лампард, или сега по ново, Деле Али. Ке биде интересно ако продолжат со оваа формација.
Уствари ја мислам дека и ради тоа што Канте им играше понапред они изгледаа безглаво позади и Арсенал им правеше доста шанси. Мора Канте да игра задњи везни, глупав експеримент му е ова на Сари, со Арсенал пројде ама утре ќе му дојде Ливерпул 20 гола ќе им закачи со таква поставеност. За да му бидат и Канте и Жоржињо скроз употребливи ваљда 4-2-3-1 е најидеална, ама па нема добри крила за оваа формација, ќе треба со Педро да игра. :D

Malku pocesto ve citkam,ama mnogu retko pisuvam.Najmnogu mi e interesno koga gi citam anti-Man Jun fanovite pogotovo poslednite 5 godini kade sto nacekavte eden porastiman tim(nema da kazam poslab,zatoa sto ne e).Sekoja prva asocijacija za Premier League(Anglisko prvenstvo) e Man Utd pa Liverpool site drugi timcinja se borat da go dostignat toa nivo,za koe ke im treba uste mnogu mnogu vreme.Moe mislenje deka konecno ovaa sezona nema da ima istaknat favorit,tuku ke ima borba za peharot do samiot kraj.E sega koi timovi ke go trcat finishot za prvo mesto ke videme vo Maj.Pozdrav do site fanovi na Premier league!!!!!!!

Не е срамно да кажеш послаб тим, пошто и Е послаб. Не те прави помал фан ако си признаеш дека во моментот во твојот клуб нешто не штима. Јас би рекол дека Јунајтед е дури четврти фаворит за титулата оваа сезона. Пред нив би ги ставил Сити, Ливерпул и Челзи. Па и еден Тотенхем е тука некаде по квалитет.

Инаку мене (а и на повеќето од мојата генерација) асоцијација на Премиер лигата ми се Манчестер Јунајтед и Арсенал, а не Ливерпул. ;)

Не е срамно да кажеш послаб тим, пошто и Е послаб. Не те прави помал фан ако си признаеш дека во моментот во твојот клуб нешто не штима. Јас би рекол дека Јунајтед е дури четврти фаворит за титулата оваа сезона. Пред нив би ги ставил Сити, Ливерпул и Челзи. Па и еден Тотенхем е тука некаде по квалитет.

Инаку мене (а и на повеќето од мојата генерација) асоцијација на Премиер лигата ми се Манчестер Јунајтед и Арсенал, а не Ливерпул. ;)

Ако прва ПЛ сезона што му е гледана е 2008-ма, тогаш е во право.

Добар гол Агуеро, ама шо праеше линискиов бе?
Па ова 4,5 метри беше офсајд.

Многу им фалеше Менди на Сити лани, особено во офанзивниот дел.[DOUBLEPOST=1534683865][/DOUBLEPOST]
Добар гол Агуеро, ама шо праеше линискиов бе?
Па ова 4,5 метри беше офсајд.

Од гол-аут нема офсајд.

Хадерсфилд не знаат каде се наоѓаат. Мислам дека им нема спас (и) оваа сезона.

Машината на Пеп почна да меле, дури и голманите асистираат :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom