Sakase da mu go raskinat dogovorot so Arsenal za da odi vo Bordo na tri sezoni. Sigurno Arsenal ne mu nudat takov dogovor, i ete dojde do konflikt.А што е финтата со Кошиелни?
Проблемот е што сака да го пуштат безпари а има уште една година договор.Sakase da mu go raskinat dogovorot so Arsenal za da odi vo Bordo na tri sezoni. Sigurno Arsenal ne mu nudat takov dogovor, i ete dojde do konflikt.
Ај, ќе пишам и се надевам нема да ме сфатиш погрешно, нешто ко да провоцирам или да сакам да го омаловажам раководството на Арсенал или самиот клуб.Проблемот е што сака да го пуштат безпари а има уште една година договор.
Јас баш помислив и на играчи во Челзи, а и во други клубови кои биле ослободени од договорот за да направат трансфер. Ама сепак мислам дека се различни случаи затоа што колку што разбрав Арсенал немале намера да го продаваат Кошчелни и го рачунале и за наредна сезона. Доколку сакале да го продадат, па да побара да прифатат пониска понуда, тогаш најверојатно се би било во ред.Ај, ќе пишам и се надевам нема да ме сфатиш погрешно, нешто ко да провоцирам или да сакам да го омаловажам раководството на Арсенал или самиот клуб.
Агер, кога си отиде од Ливерпул, за него беа заинтересирани Барселона и нудеа ако добро ми текнува некои 13-15м фунти. Во истиот момент, Агер кажа не, јас сакам да се вратам во Брондби (неговиот матичен клуб, од кај што дојде и во Ливерпул) и да си ја завршам кариерата. Ливерпул му излезе во пресрет и го продаде во Брондби за некои симболични 2-3 милиони фунти.
Сакам да кажам, се' може да се реши позади затворени врати, без вакви бламажи и глупости од страна на играч-клуб.
Epa i jas toa go pisav deka Kosielni saka Arsenal da mu go raskinat dogovorot i da se vrakja vo Francija....Проблемот е што сака да го пуштат безпари а има уште една година договор.