Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е не, со Балканец ќе се заебаваат. Море тепај таму, да не му ни текне уште еднаш.
Chill [emoji16]Кој беше тој што се пријави за тема?
Ако не биде отворена до недела, отварам јас.
Али реакцијата на Озил „Беж`те ноге усрала вас гузица “Е не, со Балканец ќе се заебаваат. Море тепај таму, да не му ни текне уште еднаш.
Затоа што традиција е да се отвараат по договор а не ко пиченце на кварно. Не е воопшто битно кој член е, се додека е ствар на договор.Зашто толку значење давате на тоа кој ќе ја отвори темата за новата сезона? Нели има веќе една отворена, зашто едноставно не ја оставите таа?![]()
Се пишува дека и жена му Амине била у колата,па ваљда сакал да ја заштити и неа ....Али реакцијата на Озил „Беж`те ноге усрала вас гузица “![]()
Што ве тркалам бе 2020 јас ја отварам а воедно и затварам
И гласам за предлогот на дани една тема за сите сезони, ама па од аспект за полесно наоѓање на некои бисери е боае коа се различни теми![]()
Не, не мислев да остане една тема за сите сезони.
Туку знам имаше веќе отворено тема за 2019/20 (затворена или избришана е), а сега се дискутира нова да се отвори.
Само тука се дешава тоа. Но ајде, да не кршите традиција![]()
hhSeedno za temata,samo go cekam moeto dete mkgunner da ispojade gomna za Junajted,mososvoimese plasirame u LS gohohohohodinava.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Да сум на место на @dragonsky сеа ќе почнам и за форумов мемиња да правам.Мочано фиктивно правило на форум не можеме да почитуваме ама ќе оправаме држава на интернет и ќе објаснуваме како истата треба да се води![]()