Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Зошто бе го толерираат ова накурчено исфрустрирано високо неинтелигентно створење?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.958
Поени од реакции
18.099
Овие од сојузот го смениле Дин како четврти судија за мечот Челзи-Тотенхем бидејќи им било страв пак да не ја спука со Поч

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Знаев дека ќе избегаш од „се слушаме утре момче“ курчењето, типично за тебе и доста луѓе на форумов. Ќе се искурчиме, па после у дупка до наредна можност да се искурчиме, се' додека резултатот еден ден не ни излезе у прилог.
Каков фудбал да прикаже Јунајтед кога средината ја носеа МекТоминај и Переира а Рашфорд не излезе затоа што беа потрошени сите измени? И пак имаше поконкретни шанси од Ливерпул, линискиот го спаси Матип од блам.
Чемпионс ко и увек со мозочен удар се курчеше пред утакмица, па сеа префрла топка на мене, да сум барал изговори за нешто што не сум ни кажал дека ќе барам или за нешто што не сум се ни искурчил пред 2 месеца кога самиот тој форсираше од мене јадење гомна како ќе сме биле шампиони, најдевајќи се дека ќе го напраам тоа, па да пали сфеќи за да дојде овој момент кога Сити ќе биде на бод од нас за да дојде тука и да ми цитира мислења.

Класика Боро потези после Фергусон ерата, не знае кај тера, влага од блам у блам и други му се криви.
Чему нервоза пријателе? Еве и Фросе ти објасни, што да правам јас што пола тим ни се повреди до 30та минута?

Матиќ пред утакмица, три измени во прво и плус цела утакмица со повреден Рашфорд. Јебига,Јунајтед извлече максимум од ситуацијата и остана непоразен на крај. Дури не ви дозволи ни шанса да направите.

Незадоволен што не тепавме, но задоволен со оглед на ситуацијата. Не сфаќам што не ти е јасно и зошто се палиш уствари? :)

И тука сум цело време, никогаш не бегам од дискусија на форумов.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еве и Фросе ти објасни, што да правам јас што пола тим ни се повреди до 30та минута?
Да не се курчиш пред утакмица. Фрос објасни зошто не треба тоа да ти биде изговор.
Мене искрено ме заболе кур дали сте имале и кои ви биле повредени играчи, кога веќе почнуваш да се курчиш, држи го до крај.[/QUOTE]

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Многу трагично си ги сфаќаш некои работи очигледно. Која е поентата на форумов ако го нема тоа класично курчење пред утакмица?

Што треба да правам сеа по тебе, да ти се извинам пошто не ве тепавме?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Многу трагично си ги сфаќаш некои работи очигледно. Која е поентата на форумов ако го нема тоа класично курчење пред утакмица?

Што треба да правам сеа по тебе, да ти се извинам пошто не ве тепавме?
Не треба да ми се извинуваш, кажи ми само каков муабет сакаше да праиме, за што требаше да чекам до вчера?
Сигурно у маало кога си барал ферка ко мал, си се курчел али пред ферка си викал „еј, немој по операцијата само и немој по вакцината да ме удираш“.[DOUBLEPOST=1551106704][/DOUBLEPOST]А ако тебе форумов ти е за курлење и пецкање, не се лути кога ќе кажам дека фан клубот ви е полн кловнови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Не треба да ми се извинуваш, кажи ми само каков муабет сакаше да праиме, за што требаше да чекам до вчера?
Сигурно у маало кога си барал ферка ко мал, си се курчел али пред ферка си викал „еј, немој по операцијата само и немој по вакцината да ме удираш“.[DOUBLEPOST=1551106704][/DOUBLEPOST]А ако тебе форумов ти е за курлење и пецкање, не се лути кога ќе кажам дека фан клубот ви е полн кловнови.
Муабет за мечот бе, еве кажи ми дали ти уживаше во него и дали си задоволен од исходот?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.978
Поени од реакции
116.658
Е не Пеја како тебе ќе зборат дека БИ требало да тепаме дома со Кардиф и нејќам да прогнозирам нешто пред мечот. :D

Него на страна заебанциите мене Рики ми е смешен, а можно е да биде и трагичен за два месеци. Ликот го немаше на форум 100 години, никна како печурка откако Пул го тепаше Јунајтед 3-1 и беше убедливо прв и сеа мислам дека лека полека почна да го бара отровот по витрините во кујна, молејќи се дека нема да треба да го употреби на крај на сезона. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Муабет за мечот бе, еве кажи ми дали ти уживаше во него и дали си задоволен од исходот?
Не уживав и не сум задоволен, смрт беше утакмицата и требаше да ве прегазиме со оглед на ситуацијата, вака сељачки кажано. Од друга страна, дерби е ова и ние кога сме биле најслаби, 8мо или 10то место а вие сте биле у серија без пораз долга ко криза на Балкан сме ве дробеле на Енфилд. Мотивација игра многу улога во ова дерби, нешто што овој идиотов над мене не сфаќа или се праи дека не сфаќа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Не уживав и не сум задоволен, смрт беше утакмицата и требаше да ве прегазиме со оглед на ситуацијата, вака сељачки кажано. Од друга страна, дерби е ова и ние кога сме биле најслаби, 8мо или 10то место а вие сте биле у серија без пораз долга ко криза на Балкан сме ве дробеле на Енфилд. Мотивација игра многу улога во ова дерби, нешто што овој идиотов над мене не сфаќа или се праи дека не сфаќа.
Епа ете, јас ти викам дека не сум задоволен од резултатот, бидејќи сметав дека може да ве тепаме (за разлика од мечот на Енфилд), но неможам ништо да им замерам на играчите со оглед на тоа што изиграа машки и не се предадоа, без разлика на ситуацијата на теренот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Епа ете, јас ти викам дека не сум задоволен од резултатот, бидејќи сметав дека може да ве тепаме (за разлика од мечот на Енфилд), но неможам ништо да им замерам на играчите со оглед на тоа што изиграа машки и не се предадоа, без разлика на ситуацијата на теренот.
Ова е еден тип на мислење за разлика од курчењето на ден пред утакмица, тоа сакам да ти го кажам цело време.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Боро е мизерија, еднаш се курчеше, се кладеше, тепаше и не дојде пица и кока кола да си земе откако му купив.

Оттогаш го сметам за дно од човек, нема везе тоа што е од Валандово.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.460
Боро е мизерија, еднаш се курчеше, се кладеше, тепаше и не дојде пица и кока кола да си земе откако му купив.

Оттогаш го сметам за дно од човек, нема везе тоа што е од Валандово.
Замисли уште полошо.

Се курчеше за Тотенхем, загуби кладба и го нема никаде да си исплати.

Фини луѓе сме иначе ние од југоистокот :pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Замисли уште полошо.

Се курчеше за Тотенхем, загуби кладба и го нема никаде да си исплати.

Фини луѓе сме иначе ние од југоистокот :pipi:
Тебе те нема нигде да си ја подигнеш уплатата. :D

@RickyLFC9 знам тоа беше на Јунајтед-Арсенал на крајот од првата сезона на ЛВГ ама тој ден имаше протест против владата на Грујо и татко ми беше во Скопје па ми дојде во станот да ја гледа утамицата. Јебига. xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom