Знаев дека ќе избегаш од „се слушаме утре момче“ курчењето, типично за тебе и доста луѓе на форумов. Ќе се искурчиме, па после у дупка до наредна можност да се искурчиме, се' додека резултатот еден ден не ни излезе у прилог.
Каков фудбал да прикаже Јунајтед кога средината ја носеа МекТоминај и Переира а Рашфорд не излезе затоа што беа потрошени сите измени? И пак имаше поконкретни шанси од Ливерпул, линискиот го спаси Матип од блам.
Чему нервоза пријателе? Еве и Фросе ти објасни, што да правам јас што пола тим ни се повреди до 30та минута?Чемпионс ко и увек со мозочен удар се курчеше пред утакмица, па сеа префрла топка на мене, да сум барал изговори за нешто што не сум ни кажал дека ќе барам или за нешто што не сум се ни искурчил пред 2 месеца кога самиот тој форсираше од мене јадење гомна како ќе сме биле шампиони, најдевајќи се дека ќе го напраам тоа, па да пали сфеќи за да дојде овој момент кога Сити ќе биде на бод од нас за да дојде тука и да ми цитира мислења.
Класика Боро потези после Фергусон ерата, не знае кај тера, влага од блам у блам и други му се криви.
Да не се курчиш пред утакмица. Фрос објасни зошто не треба тоа да ти биде изговор.Еве и Фросе ти објасни, што да правам јас што пола тим ни се повреди до 30та минута?
Не треба да ми се извинуваш, кажи ми само каков муабет сакаше да праиме, за што требаше да чекам до вчера?Многу трагично си ги сфаќаш некои работи очигледно. Која е поентата на форумов ако го нема тоа класично курчење пред утакмица?
Што треба да правам сеа по тебе, да ти се извинам пошто не ве тепавме?
Муабет за мечот бе, еве кажи ми дали ти уживаше во него и дали си задоволен од исходот?Не треба да ми се извинуваш, кажи ми само каков муабет сакаше да праиме, за што требаше да чекам до вчера?
Сигурно у маало кога си барал ферка ко мал, си се курчел али пред ферка си викал „еј, немој по операцијата само и немој по вакцината да ме удираш“.[DOUBLEPOST=1551106704][/DOUBLEPOST]А ако тебе форумов ти е за курлење и пецкање, не се лути кога ќе кажам дека фан клубот ви е полн кловнови.
Не уживав и не сум задоволен, смрт беше утакмицата и требаше да ве прегазиме со оглед на ситуацијата, вака сељачки кажано. Од друга страна, дерби е ова и ние кога сме биле најслаби, 8мо или 10то место а вие сте биле у серија без пораз долга ко криза на Балкан сме ве дробеле на Енфилд. Мотивација игра многу улога во ова дерби, нешто што овој идиотов над мене не сфаќа или се праи дека не сфаќа.Муабет за мечот бе, еве кажи ми дали ти уживаше во него и дали си задоволен од исходот?
Епа ете, јас ти викам дека не сум задоволен од резултатот, бидејќи сметав дека може да ве тепаме (за разлика од мечот на Енфилд), но неможам ништо да им замерам на играчите со оглед на тоа што изиграа машки и не се предадоа, без разлика на ситуацијата на теренот.Не уживав и не сум задоволен, смрт беше утакмицата и требаше да ве прегазиме со оглед на ситуацијата, вака сељачки кажано. Од друга страна, дерби е ова и ние кога сме биле најслаби, 8мо или 10то место а вие сте биле у серија без пораз долга ко криза на Балкан сме ве дробеле на Енфилд. Мотивација игра многу улога во ова дерби, нешто што овој идиотов над мене не сфаќа или се праи дека не сфаќа.
Ова е еден тип на мислење за разлика од курчењето на ден пред утакмица, тоа сакам да ти го кажам цело време.Епа ете, јас ти викам дека не сум задоволен од резултатот, бидејќи сметав дека може да ве тепаме (за разлика од мечот на Енфилд), но неможам ништо да им замерам на играчите со оглед на тоа што изиграа машки и не се предадоа, без разлика на ситуацијата на теренот.
Замисли уште полошо.Боро е мизерија, еднаш се курчеше, се кладеше, тепаше и не дојде пица и кока кола да си земе откако му купив.
Оттогаш го сметам за дно од човек, нема везе тоа што е од Валандово.
Тебе те нема нигде да си ја подигнеш уплатата.Замисли уште полошо.
Се курчеше за Тотенхем, загуби кладба и го нема никаде да си исплати.
Фини луѓе сме иначе ние од југоистокот