Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.689
Поени од реакции
11.790
почнаа алиби да спремаат
со вонсерискиот Сити неможеле
на почеток на сезона се збореше као сега имале тим за титула, се појачале на битни позиции
ама таман се Пул со Клоп, лузерски клуб + лузерски тренер

Sent from my iPhone using Tapatalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Овој па коа ќе го прочита човек, ко на детенце коа ќе седнеш да му објасниш како се делат 6 јаболки на три деца, и пак ништо на сфатил :facepalm:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Овој па коа ќе го прочита човек, ко на детенце коа ќе седнеш да му објасниш како се делат 6 јаболки на три деца, и пак ништо на сфатил :facepalm:
Реално, нема потреба ни да го читаш, сите постови му се „сакам кажам, не знам речам“.

O

ob1

Гостин
За првото е донесен и евентуално ако се укажи шанса за второто.
Бтв ова ти е прв паметен пост поврзан со Ливерпул после претходните глупости
Важи.
Ливерпул ко клуб, ние ко навивачи или останатите навивачи треба да сфатат и да одлучат во име на клубот и Клоп дали он е лузер или не? :D
Не биди педерче со ваквиве коментари, добро знаеш на што мислам. Да, Клоп ве однесе чекор напред ама време е да го направи и следниот чекор - да донесе титула.
Ја нигде не кажав дека е Клоп лузер, баш напротив, ако некој може да им всади победнички менталитет на играчиве тогаш тоа е он, е сега дали е човекот кој што ќе им донесе титули на Ливерпул или ќе стагнира на ова ниво само, како конкурент и ќе вади алиби секоја сезона како не е фаворит за освојување неговата екипа, тоа ќе видиме за некоја година.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не биди педерче со ваквиве коментари, добро знаеш на што мислам. Да, Клоп ве однесе чекор напред ама време е да го направи и следниот чекор - да донесе титула.
Ја нигде не кажав дека е Клоп лузер, баш напротив, ако некој може да им всади победнички менталитет на играчиве тогаш тоа е он, е сега дали е човекот кој што ќе им донесе титули на Ливерпул или ќе стагнира на ова ниво само, како конкурент и ќе вади алиби секоја сезона како не е фаворит за освојување неговата екипа, тоа ќе видиме за некоја година.
Така е, се слагаме сите дека Клоп со помош на ФСГ (вајса верса) го кренаа клубот на повисоко ниво. Нит може нит треба а познавајќи го Клоп (од досегашново негово водење) ќе бара алиби за неуспех во било што. Дека треба да почне да освојува, треба, дека треба и да се гледа на Ливерпул како фаворит, треба ама дека ако не освои сезонава и заврши втор а стартаме од втора позиција е којзнае каков блам, ко што сака мисирон да прикаже, не се слагам.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Да те поживее Бог Џони ака Трибиани .Поклета уста од твојата немам видено ни чуено.Капа доле пријател што све може да искобиш стварно ти завидувам.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.912
А така ли ? Значи муабетот за „засилување на тимот“ и „прилагодување на Англиска лига“ важат само кога тимот за кој навиваш купил играч што сеуште не игра како што се очекува од него. Да си знам од сега. (y)
На никој играч не сум јас правел такво алиби, за да ми го вртиш мене тој муабет. Сакаш да кажеш дека фабињо, кој веќе е редовен стартер, дури и на ЦБ покрива, дека не е засилување? Не разбирам што сакаш да кажеш.

Може да ги броиме играчите како засилувања, само ако удрат топ форма во прва сезона?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се слушаме утре момче.
Уште да те чекам или ќе ти треба време да смислиш некој друг изговор, пошто веќе „повредите“ ги имаш употребено?[DOUBLEPOST=1551099465][/DOUBLEPOST]Или ќе се праиш ко ништо да не си рекол, ко оној комрадон твој од фан клуб што само јаде гомна за Салах а кога го пингам за дајвови на Јунајтед се крие ко пиченце? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Уште да те чекам или ќе ти треба време да смислиш некој друг изговор, пошто веќе „повредите“ ги имаш употребено?[DOUBLEPOST=1551099465][/DOUBLEPOST]Или ќе се праиш ко ништо да не си рекол, ко оној комрадон твој од фан клуб што само јаде гомна за Салах а кога го пингам за дајвови на Јунајтед се крие ко пиченце? :D
Ти си тој што треба да смислува изговори, не успеавте да створите шанса против вториот тим на Јунајтед. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ти си тој што треба да смислува изговори, не успеавте да створите шанса против вториот тим на Јунајтед. :)
Знаев дека ќе избегаш од „се слушаме утре момче“ курчењето, типично за тебе и доста луѓе на форумов. Ќе се искурчиме, па после у дупка до наредна можност да се искурчиме, се' додека резултатот еден ден не ни излезе у прилог.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.665
Па не гледам дека треба некој да се курчи по вчерашното издание каде двете екипи треба казна да добијат за раковидниот фудбал што го прикажаа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па не гледам дека треба некој да се курчи по вчерашното издание каде двете екипи треба казна да добијат за раковидниот фудбал што го прикажаа.
Каков фудбал да прикаже Јунајтед кога средината ја носеа МекТоминај и Переира а Рашфорд не излезе затоа што беа потрошени сите измени? И пак имаше поконкретни шанси од Ливерпул, линискиот го спаси Матип од блам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Чемпионс ко и увек со мозочен удар се курчеше пред утакмица, па сеа префрла топка на мене, да сум барал изговори за нешто што не сум ни кажал дека ќе барам или за нешто што не сум се ни искурчил пред 2 месеца кога самиот тој форсираше од мене јадење гомна како ќе сме биле шампиони, најдевајќи се дека ќе го напраам тоа, па да пали сфеќи за да дојде овој момент кога Сити ќе биде на бод од нас за да дојде тука и да ми цитира мислења.

Класика Боро потези после Фергусон ерата, не знае кај тера, влага од блам у блам и други му се криви.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.665
Каков фудбал да прикаже Јунајтед кога средината ја носеа МекТоминај и Переира а Рашфорд не излезе затоа што беа потрошени сите измени? И пак имаше поконкретни шанси од Ливерпул, линискиот го спаси Матип од блам.
Е добро де, што има везе тоа? Реков дека утакмицата беше прелоша, глуп им е муабетов на Пеја и Боро. Ај да тепаше некој ќе сфатев ама вака нема логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom