Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.899
Поени од реакции
1.341
Ouuuu golcina na Gini.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.899
Поени од реакции
1.341
Kakva topka od keita bravo, a firmo uste poubaa asistencija.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не плачете бе, ги изрешетавме среќа имаа само 3 што примија.

Back on top.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
11.782
Ако овој најлошо менаџиран тим на светот на крај на сезона заврши пред Челзи, тогаш што го прави тоа Челзи?
Она што беше пред Абрамович, обично middle table тимче налик Тотенхем.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Мазохизам и ниско ниво е да си го кажиш сопственото мислење?..извинете северно корејци што дадов свое мислење,кај смеам да напишам јас нешто[DOUBLEPOST=1549724799][/DOUBLEPOST]

Според мене малце ги преценвате овие играчи,Погба на пример е одличен за него нема збор ама другите играи во тимот како Рашфорд,Лукаку,Матич,Ерера и бекојте т.е. цела одбрана не се шампионски материјал,..едноставно немаат квалитет и контиунитет во настапите за да се бркаат со Сити моментално...Челзи ми спомнуваш дека имале страшен тим..па Челзи освен Вилијам и Хазард немаат играч во тимот што можи да направи разлика и потег..сите се онака ordinary players што играат едноставно(пас до најблискиот) без некаков посебен индивидуален квалитет..ете и Канте му е одличен за улогата која му е дадена..Жоргињо му го заборавив исто така е добар заедно со левиот бек Алонсо...ама се тоа се сведува на добри,а за освоиш титула и да имаш констатно над 90 поени секоја година тогаш ти треба класа играчи покриени на секоја позиција бидејќи конкуренцијата е огромна.
:pos:
Ме интересита дали го знаеше Сане (со шампионскиот менталитет) пред 2г? Дали го знаеше Бернардо Силва, Габриел Жезус и компанија клинкци кои (според тебе) имаат шампионски менталитет?
Менталитетот го наметнува менаџерот исто и атмосферата.
Реал на пример дека немаше освоено 10г лига на шампиони а успат во тим имаа на секоја позиција по 2 ѕвезди и они ли немаа шампионски менталитет?
Кажи ми дефиниција што е шампионски менталитет кај Х персона?

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ама и Фулам се страшна неписменоќа, како овие развалиле лани во Чемпионшип врска немам, веројатно веќе огромен е јазот меѓу ПЛ и Чемпионшип.
Од каде тоа дека развалија? Повеќе се крена фама со трансферите. Поминаа преку плејоф и тоа одвај. Волвс и Кардиф цело време беа бајги пред сите екипи. Еве и сега Волвс се бори за ЛЕ, Кардиф не е во зоната на испаѓање, така да толку им е квалитетот на Фулам. Плус толку нови играчи не се носат наеднаш, од прв состав лани само Митрович, Керни и Сесењон играат. Другиве до вчера не се знаеа, сега сите во ист тим.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
:pos:
Ме интересита дали го знаеше Сане (со шампионскиот менталитет) пред 2г? Дали го знаеше Бернардо Силва, Габриел Жезус и компанија клинкци кои (според тебе) имаат шампионски менталитет?
Менталитетот го наметнува менаџерот исто и атмосферата.
Реал на пример дека немаше освоено 10г лига на шампиони а успат во тим имаа на секоја позиција по 2 ѕвезди и они ли немаа шампионски менталитет?
Кажи ми дефиниција што е шампионски менталитет кај Х персона?

Добро ајде терај магарето,ете и Челзи и Јунајтед најаки тимот имаат со најдобри играчи ама господ изгледа не ги сака и сите богови се против нив па затоа грчевито се борат за 4-то место..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од каде тоа дека развалија? Повеќе се крена фама со трансферите. Поминаа преку плејоф и тоа одвај. Волвс и Кардиф цело време беа бајги пред сите екипи. Еве и сега Волвс се бори за ЛЕ, Кардиф не е во зоната на испаѓање, така да толку им е квалитетот на Фулам. Плус толку нови играчи не се носат наеднаш, од прв состав лани само Митрович, Керни и Сесењон играат. Другиве до вчера не се знаеа, сега сите во ист тим.
Со Јокановиќ имаа најмногу дадени голови за тие три сезони кога беа во подем.

Инаку за муабетов на Џони ако така гледаме, освен Сити во лигава во ниту една друга екипа нема играчи од шампионски материјал. Хипотетичка ситуација, МЈ да освои се што е во доглед сезонава и наредната, пак некој ќе каже е да бе за две сезони носите мислење. Му треба на овој состав доста крпење поготово за ротација во средината, штопер и десно крило ама и вака пак не е составов за потценување.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom