Погба е циган оти се понаша како циган не оти е црн!А кој на двапати се понашал како циган, прашање е кога и трет пат ќе биде таков.Ама џабе кога е црн циган кој не ги познава вистинските човечки вредности како Гигс и Руни.
?Погба е циган оти се понаша како циган не оти е црн!А кој на двапати се понашал како циган, прашање е кога и трет пат ќе биде таков.
Бај д веј Руни ти го бранеше од нас неколкумина за сезоните кај Мојс и ван Гал.
И дај молим те, не ми лепи расистички(националистички) етикети.
Така кога за Јанузај ви викав дека е на ниво на слаткар или кебапчија и ништо повеќе, ми реплицираше дека го мразам оти е шпон! Кај е другарчето сега?
П.С. Воопшто овој муабет е за во наш фан клуб, не за насредсело
Реални да бидиме Манчестер Јунајтед не ни има којзнае каков тим,тоа што лани освоија 81 поен беа чисти сплет на околности и максимумот на оваа екипа и тешко дека било кој друг тренер можи да освои повеќе поени со оваа група на играчи...јасно е дека Мурињо има чуден пристап посебно на дерби натпревари ама дека само тој е виновинкот е малце симптоматично бидејќи чисто се сомневам дека со друг тренер нешто посебно ќе просперираат и ќе постигнуваат подобри резултати.....преценети фудбалери колку сакаш во екипата,Лукаку и Рашфорд на пример се добри играчи но не се доволно добри за реномето на Јунајтед,Марсијал е некостантен,Санчез пропадна..средината не постои и е далеку од квалитетот ако ги споредиме со Челзи,Ливерпул и Сити...многу играчи му фалат на Јунајтед за да стани сериозна екипа што ќе можи да освои над 90 поени.
Тоа му го збориме на Чемпионс од почеток на сезона а он убеден е дека имаат страшен квалитет а проблем е само Муки.
Па у изминативе 4-5 сезони имаа миљарда потрошено, нормално е да мисли дека имаат којзнае каков тим, ние со 200м у едно лето полудевме па не тресна Беневенто
Чим не го бркаат ќе му даат летово нови 200-300 милиони на Мурџо да го доутепа тимот :Д
Најлош пристап, ама и најлош тим им е овој. Добро е што почнаа фановите да сфаќаат дека проблемот не е само во менаџерот, иако сеуште он си е прв на тапет. Ако не се смени драстично цела структура на клубот во наредниве две години, падот на Ливерпул ќе изгледа како успех. Битно Ед сигурно имаше некоја замерка за некој рекламен блок на Енфилд. Најлошо воден клуб во светот од кога си отиде САФ.
Само види им го однесувањето на некои играчи на Јунајтед, и одма ќе сконташ дека не е проблемот само во Мурињо, па колку сака нека е паднат како тренер.
Се мачиш да правиш муабет со ликовиве што си ги цитирал, тројца од нив виделе саглам игра и титула на нивниот тим уште во памперси, другите двајца бог знае кој ветер ги носи! Чисто лечење комплекси!Сеуште го делите истото мислење? Не сум фан на Манчестер, искрено и јас мислев дека не е само до Мурињо ама овие газат...
Променија речиси цела прва 11ка.Ама и Фулам се страшна неписменоќа, како овие развалиле лани во Чемпионшип врска немам, веројатно веќе огромен е јазот меѓу ПЛ и Чемпионшип.
Тогаш којзнае какви се заменетите Шала настрана и оној наводно 150 милионскиот Сесењон речиси ништо не прикажува (се согласувам дека е дете) а летоска беше главна тема во Англија.Променија речиси цела прва 11ка.
Буквално се што им цртав тој период доаѓа до израз во овие месец ипол дена.Сеуште го делите истото мислење? Не сум фан на Манчестер, искрено и јас мислев дека не е само до Мурињо ама овие газат...
Да, јас уште исто мислам.Сеуште го делите истото мислење? Не сум фан на Манчестер, искрено и јас мислев дека не е само до Мурињо ама овие газат...
Добро, погрешно се изразив, талентот негов и неговите способности, може така? Најди некој кој што има кажано дека Погба не е способен.