Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Фулам на моменти делуваат како рандом 11 играчи од сандеј лиг да се собрале и играат прв пат заедно. Компактибилност 0, ориентација 0, одбраната боже сачувај.

Јунајтед имаат страшен напредок во транзицијата и преносот на топката, секоја чест за работата што ја прави Оле и екипата сега за сега.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама и Фулам се страшна неписменоќа, како овие развалиле лани во Чемпионшип врска немам, веројатно веќе огромен е јазот меѓу ПЛ и Чемпионшип.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Ама џабе кога е црн циган кој не ги познава вистинските човечки вредности како Гигс и Руни.
Погба е циган оти се понаша како циган не оти е црн!А кој на двапати се понашал како циган, прашање е кога и трет пат ќе биде таков.
Бај д веј Руни ти го бранеше од нас неколкумина за сезоните кај Мојс и ван Гал.
И дај молим те, не ми лепи расистички(националистички) етикети.
Така кога за Јанузај ви викав дека е на ниво на слаткар или кебапчија и ништо повеќе, ми реплицираше дека го мразам оти е шпон! Кај е другарчето сега?
П.С. Воопшто овој муабет е за во наш фан клуб, не за насредсело;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Погба е циган оти се понаша како циган не оти е црн!А кој на двапати се понашал како циган, прашање е кога и трет пат ќе биде таков.
Бај д веј Руни ти го бранеше од нас неколкумина за сезоните кај Мојс и ван Гал.
И дај молим те, не ми лепи расистички(националистички) етикети.
Така кога за Јанузај ви викав дека е на ниво на слаткар или кебапчија и ништо повеќе, ми реплицираше дека го мразам оти е шпон! Кај е другарчето сега?
П.С. Воопшто овој муабет е за во наш фан клуб, не за насредсело;)
?

Па ја не викам дека оти што е црн го ословувате така, туку затоа што денсал и ја фарбал косата и автоматски циган. Побогу, додека дава голови и асистира што сака нека прави, како може да му смета на некој што прави фудбалер ван терен или откако ќе даде гол во случајов ми е навистина несфатливо.

Не знам на што алудираш но јас сметав дека Руни треба да биде продаден уште по заминувањето на Фергусон, но се продаваше приказната од клубот за да се надмине Боби на листата на топ стрелци.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Реални да бидиме Манчестер Јунајтед не ни има којзнае каков тим,тоа што лани освоија 81 поен беа чисти сплет на околности и максимумот на оваа екипа и тешко дека било кој друг тренер можи да освои повеќе поени со оваа група на играчи...јасно е дека Мурињо има чуден пристап посебно на дерби натпревари ама дека само тој е виновинкот е малце симптоматично бидејќи чисто се сомневам дека со друг тренер нешто посебно ќе просперираат и ќе постигнуваат подобри резултати.....преценети фудбалери колку сакаш во екипата,Лукаку и Рашфорд на пример се добри играчи но не се доволно добри за реномето на Јунајтед,Марсијал е некостантен,Санчез пропадна..средината не постои и е далеку од квалитетот ако ги споредиме со Челзи,Ливерпул и Сити...многу играчи му фалат на Јунајтед за да стани сериозна екипа што ќе можи да освои над 90 поени.
Тоа му го збориме на Чемпионс од почеток на сезона а он убеден е дека имаат страшен квалитет а проблем е само Муки.
Па у изминативе 4-5 сезони имаа миљарда потрошено, нормално е да мисли дека имаат којзнае каков тим, ние со 200м у едно лето полудевме па не тресна Беневенто :tapp:

Чим не го бркаат ќе му даат летово нови 200-300 милиони на Мурџо да го доутепа тимот :Д
Најлош пристап, ама и најлош тим им е овој. Добро е што почнаа фановите да сфаќаат дека проблемот не е само во менаџерот, иако сеуште он си е прв на тапет. Ако не се смени драстично цела структура на клубот во наредниве две години, падот на Ливерпул ќе изгледа како успех. Битно Ед сигурно имаше некоја замерка за некој рекламен блок на Енфилд. Најлошо воден клуб во светот од кога си отиде САФ.
Само види им го однесувањето на некои играчи на Јунајтед, и одма ќе сконташ дека не е проблемот само во Мурињо, па колку сака нека е паднат како тренер.

Сеуште го делите истото мислење? Не сум фан на Манчестер, искрено и јас мислев дека не е само до Мурињо ама овие газат...

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Сеуште го делите истото мислење? Не сум фан на Манчестер, искрено и јас мислев дека не е само до Мурињо ама овие газат...
Се мачиш да правиш муабет со ликовиве што си ги цитирал, тројца од нив виделе саглам игра и титула на нивниот тим уште во памперси, другите двајца бог знае кој ветер ги носи! Чисто лечење комплекси!
Не дека сега МУ ќе биде шампион оваа година, ама оваа серија после такозваниот специјален, ќе биде запамтена!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ама и Фулам се страшна неписменоќа, како овие развалиле лани во Чемпионшип врска немам, веројатно веќе огромен е јазот меѓу ПЛ и Чемпионшип.
Променија речиси цела прва 11ка.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Променија речиси цела прва 11ка.
Тогаш којзнае какви се заменетите :D Шала настрана и оној наводно 150 милионскиот Сесењон речиси ништо не прикажува (се согласувам дека е дете) а летоска беше главна тема во Англија.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.893
Буквално се што им цртав тој период доаѓа до израз во овие месец ипол дена. :cool:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.653
Поени од реакции
66.639
Фасцинантно е што Матиќ беше трансфер на Мурињо.

Фала Челси.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Класично балканско безмозочно говедо!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom