Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, погрешно се изразив, талентот негов и неговите способности, може така? Најди некој кој што има кажано дека Погба не е способен.
Немам време ама ќе се потрудам, баш да видам тогаш што ќе е аргументот :)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сеуште го делите истото мислење? Не сум фан на Манчестер, искрено и јас мислев дека не е само до Мурињо ама овие газат...
Врз основа на овие 10 натпревари ти се базира твоето мислење?..искрено јас не мислам дека Јунајтед со овие играчи имаат капацитет за над 80 бода во ваква Премиер Лига каде конкуренцијата е жестока

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Врз основа на овие 10 натпревари ти се базира твоето мислење?..искрено јас не мислам дека Јунајтед со овие играчи имаат капацитет за над 80 бода во ваква Премиер Лига каде конкуренцијата е жестока
Од кај толку многу мазохизам кај тебе бе другарче?
Баш кога човек ќе помисли дека не можаш пониско да паднеш, ти наоѓаш ново ниво:(
:oeoeoe:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.490
Поени од реакции
11.440
Добро, погрешно се изразив, талентот негов и неговите способности, може така? Најди некој кој што има кажано дека Погба не е способен.
седи мирен имаше два тројца по го ругаа
еве мислам @Che59 сам ке се пријави

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Па добро нема врска ете немаат пораз на 10 натпревари, лани беа 2-ри со Мурињо, пред тоа земаа Лига Европа. Според мене Рашфорд, Марсијал, Погба, Де Геа се страшни играчи. Едноставно имаат премногу квалитетен избор и на клупа и за прва постава и за ротација. Како тргнале ке се умешаат и во борба за титулата.

Сеа не дека не може на Погба да му прдне дека и Оле Гунар не му е по мерак па да почнат сите да се влечат едноставно така функционира фудбалот денес а тоа се гледа и по Челзи со Конте една сезона газат другата не му играат. И Челзи и Манчестер имаат страшни тимови и играчи ама ете едноставно дојдоа нови и осетливи времиња во фудбалот каде што играчите се премногу заштитени пошто се супер ѕвезди. Ама некој да тврди дека Погба не го бива или овој тим на Манчетер не е добар некако не стои.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438

Ќе видиме. Јас сум убеден дека никој не ги негирал неговите способност и капацитет. А за тоа дека се тетеравеше по теренот и се праеше на половина сите го пцуеја и ругаа.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682

Ма јас и денеска имам замерка за неговото однесување, за тоа што зема да го шутира пеналот!
Ама НЕМА да најдеш мислење каде што викам дека нема талент или не знае да игра фудбал, не се мачи за џабе!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.490
Поени од реакции
11.440
Ма јас и денеска имам замерка за неговото однесување, за тоа што зема да го шутира пеналот!
Ама НЕМА да најдеш мислење каде што викам дека нема талент или не знае да игра фудбал, не се мачи за џабе!
незнам зашто ми останало во памтење ама нема врска сигурен сум дека имаше што плукаа по Погба

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
Ако овој најлошо менаџиран тим на светот на крај на сезона заврши пред Челзи, тогаш што го прави тоа Челзи?
Несреќен одлично менаџиран клуб. :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Ако овој најлошо менаџиран тим на светот на крај на сезона заврши пред Челзи, тогаш што го прави тоа Челзи?
Не знам како моментумов што го имаат сега го негира тоа што го правеле претходните шест години. Исто како што Погба не може овие десет перформанси да го исперат.
Лани втори завршија, значи подобро работат од Ливерпул последниве години?

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Не знам како моментумов што го имаат сега го негира тоа што го правеле претходните шест години. Исто како што Погба не може овие десет перформанси да го исперат.
Лани втори завршија, значи подобро работат од Ливерпул последниве години?
Кај го најде несреќниот Ливерпул во овој муабет?
Точно е дека Јунајтед има(ше) кошмарни неколку сезони, ама ако Ливерпул не освои титула годинава, они ќе бидат вонселенско разочарување!
И тука нема место за споредба, ќе испадне дека подобро работат во Јунајтед! Оти пилињата се бројат наесен, не напролет;)

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Од кај толку многу мазохизам кај тебе бе другарче?
Баш кога човек ќе помисли дека не можаш пониско да паднеш, ти наоѓаш ново ниво:(
:oeoeoe:
Мазохизам и ниско ниво е да си го кажиш сопственото мислење?..извинете северно корејци што дадов свое мислење,кај смеам да напишам јас нешто[DOUBLEPOST=1549724799][/DOUBLEPOST]
Па добро нема врска ете немаат пораз на 10 натпревари, лани беа 2-ри со Мурињо, пред тоа земаа Лига Европа. Според мене Рашфорд, Марсијал, Погба, Де Геа се страшни играчи. Едноставно имаат премногу квалитетен избор и на клупа и за прва постава и за ротација. Како тргнале ке се умешаат и во борба за титулата.

Сеа не дека не може на Погба да му прдне дека и Оле Гунар не му е по мерак па да почнат сите да се влечат едноставно така функционира фудбалот денес а тоа се гледа и по Челзи со Конте една сезона газат другата не му играат. И Челзи и Манчестер имаат страшни тимови и играчи ама ете едноставно дојдоа нови и осетливи времиња во фудбалот каде што играчите се премногу заштитени пошто се супер ѕвезди. Ама некој да тврди дека Погба не го бива или овој тим на Манчетер не е добар некако не стои.
Според мене малце ги преценвате овие играчи,Погба на пример е одличен за него нема збор ама другите играи во тимот како Рашфорд,Лукаку,Матич,Ерера и бекојте т.е. цела одбрана не се шампионски материјал,..едноставно немаат квалитет и контиунитет во настапите за да се бркаат со Сити моментално...Челзи ми спомнуваш дека имале страшен тим..па Челзи освен Вилијам и Хазард немаат играч во тимот што можи да направи разлика и потег..сите се онака ordinary players што играат едноставно(пас до најблискиот) без некаков посебен индивидуален квалитет..ете и Канте му е одличен за улогата која му е дадена..Жоргињо му го заборавив исто така е добар заедно со левиот бек Алонсо...ама се тоа се сведува на добри,а за освоиш титула и да имаш констатно над 90 поени секоја година тогаш ти треба класа играчи покриени на секоја позиција бидејќи конкуренцијата е огромна.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.322
Поени од реакции
4.602
Ne se nisto 80+ boda. Godinava so polovina sezona sjebana, ke osvoja pomegu 72-75(se nadevaam i poveke).

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.899
Поени од реакции
1.342
Pak mane dade gol... ako zavrsa pak 1:1 ke si go odsecem

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.