Ни ти не си сфатил што зборам, а милион пати потенцирав. Матич е погодок за Јунајтед. Им ја подобри играта, им пополни голема дупка во тимот, и ептен им ја зацврсти средината. Каде пишав јас дека не е така? Скроз друг муабет правам, не знам како да напишам за да сфатите...Леле @Донев, не си возможен со глупостите.
Кога форсираш глупости еве зошто вака не гледаш на работите,дека Челзи изгуби многу со трансферот на Матич,а тоа се гледа токму во тоа што Челзи е второ место,а лани беа прво и заостануваат зад првиот цели 13 бода со утакмица повеќе од првопласираниот? Глупости нели?Да видиш како игледа од страна еден исфорсиран,глуп и очаен донев пост.
Чиста бламажа ти е тоа со меѓусебен дуел,бодовно заостанување и слични компарации Челзи vs Јунајтед да оцениш дали еден играч е полн погодок или не,божем ова некој математички процес е,па 2+2=4.Не можеш да аргументираш дека Матич е полн погодок или промашок според тоа дали Јунајтед или Челзи бил подобар во меѓусебниот дуел нити пак според местото на табела.
За 90% од работите што ги пишуваш си ваков ограничен (со сета почит) и си гледаш од своја перспектива и тоа како најмногу ти одговара тебе и твојот Челзи,а пак кога некој ќе ти врати сосема на место,аргументирано,се губиш со твоите стандардни омилени изреки како не ме разбирате,објаснив веќе и ова е само твит не е мое мислење.
И само кога ќе ми текне што пишуваше за Мурињо се додека не отиде да биде тренер во Јунајтед.
ПС:Очекувам уште еден од твоите омилени реплики:многу се напали,само се зезав.![]()
Пуста желбаГо угаси![]()
Е ова веќе има логикаЕпа Јуве ќе беа појаки, а со тоа ќе му ја отежнеа работата на Интер чиј голем фан е Мурињо и они му се во срцето уште од мал, а тоа ќе се одразеше врз играта на Јунајтед. Капиш?
Ни ти не си сфатил што зборам,
Прочитен како буквар од цел форум,а верувам и пошироко.не знам како да напишам за да сфатите...
а пак кога некој ќе ти врати сосема на место,аргументирано,се губиш со твоите стандардни омилени изреки како не ме разбирате,објаснив веќе и ова е само твит не е мое мислење.
Многу паметно.Прочитен како буквар од цел форум,а верувам и пошироко.
Впрочем,не е многу паметно,туку е многу лесно и просто да бидеш прочитан.Многу паметно.
Озбилно, ти пак ми пишуваш дека му помогнал на Јунајтед, и дека им е добар трансфер. И јас се согласувам со тоа, ама не е тоа муабетот. Јас само прашувам зошто е грешка што баш во Јунајтед го пуштија, и што ќе му сменеше на Челзи доколку го пуштеше во Јуве, а не во Јунајтед.
Као на пример го појачуваш директниот конкурент?Многу паметно.
Озбилно, ти пак ми пишуваш дека му помогнал на Јунајтед, и дека им е добар трансфер. И јас се согласувам со тоа, ама не е тоа муабетот. Јас само прашувам зошто е грешка што баш во Јунајтед го пуштија, и што ќе му сменеше на Челзи доколку го пуштеше во Јуве, а не во Јунајтед.
Јас никаде во моите постови вечерва не проценувам дали еден играч е флоп или погоден трансфер...Впрочем,не е многу паметно,туку е многу лесно и просто да бидеш прочитан.
Јас никаде не реков во мојот пост дека Матич е погоден трансфер или флоп,туку само укажував на твоите глупи критериуми врз чија основа оценуваш дали еден играч е флоп или погоден трансфер.
Го правиш тоа од моментот кога Матич прв пат стапна на терен во дрес на Манчестер Јунајтед,па се до ден денес.Јас никаде во моите постови вечерва не проценувам дали еден играч е флоп или погоден трансфер...
Го појачаа, да. Но како тоа до сега сезонава директно му наштети на Челзи? Јунајтед му ја зема титулата? Јунајтед во директен дуел му скрати бодови на Челзи?[DOUBLEPOST=1514674453][/DOUBLEPOST]Као на пример го појачуваш директниот конкурент?
Не. Моето мислење е дека добро им се вклопи затоа што им фалеше таков играч во средина. Без Матич сигурно ќе беа полоши сезонава. Добар трансфер.Го правиш тоа од моментот кога Матич прв пат стапна на терен во дрес на Манчестер Јунајтед,па се до ден денес.