- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Ranieri vs Mourinho vs Guardiola vs Wenger vs Klopp vs Pochettino vs Conte. Vi i mi. Premijer liga na Sport klubu i u naredne tri godine!
Бајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавимеЖена со три деца да земиш мора некоја метанија да му напраиле
да Бајо само што он е опкружен со многу деколтиња кои му се ставаат али он ни една ни две право кај таа со три децаБајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавиме![]()
Ја го разбирам шо се пали на милфици ама не да ги жени му е. ам неизживеаниотБајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавиме![]()
Да сум Икарди, Ирина Шаик би ја дупел. Кобилана Ванда ќе ми кажела да тетовирам знак од ЈувеАбе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до ЈувеПаметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...
Forza Wan... ова де ICARDIIIIIIIII![]()