Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Известете го Томи, брзо. Брзо!

:vozbud:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Жена со три деца да земиш мора некоја метанија да му напраиле
Бајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавиме :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Бајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавиме :D
да Бајо само што он е опкружен со многу деколтиња кои му се ставаат али он ни една ни две право кај таа со три деца

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Ја го разбирам шо се пали на милфици ама не да ги жени му е. ам неизживеаниот

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до Јуве :D Паметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...

Forza Wan... ова де ICARDIIIIIIIII :icon_mrgr:
Да сум Икарди, Ирина Шаик би ја дупел. Кобилана Ванда ќе ми кажела да тетовирам знак од Јуве :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Најозбилно бе, ништо посебно не е, дури и за вакви голтари како нас, а не па за фудбалер што може да бира каква манекенка ќе онадува секоја вечер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom