Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ligava ke stane beter od spanska, tret klub jok samo Siti i Junajted ke igraat glavna uloga. Taka da ocekuvam edna seoska La liga godinava i na prvite 2 mesta da zavrsat ekipive od Manchester.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Силва од кога дојде, вечито втора полусезона губи снага. Квалитетен фудбалер ама не може да биде константен, баш ќе видиме каде ќе игра.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Fantasy лигава кога излегува?

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Ligava ke stane beter od spanska, tret klub jok samo Siti i Junajted ke igraat glavna uloga. Taka da ocekuvam edna seoska La liga godinava i na prvite 2 mesta da zavrsat ekipive od Manchester.
Преоптимистички е да кажеш уште сега дека двата клуба од Манчестер ќе бидат на првите 2 места после она што се случи ланска сезона. Башка почеток на Август сме, што ако Челзи и Арсенал почнат да купуваат играчи... ? Според мене оваа сезона тешко дека ќе има некое изненадување слично на ланското, меѓутоа не можеш да бидеш сигурен и самоуверен да прогнозираш кој ќе заврши во топ 4 а камо ли топ 2.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Преоптимистички е да кажеш уште сега дека двата клуба од Манчестер ќе бидат на првите 2 места после она што се случи ланска сезона. Башка почеток на Август сме, што ако Челзи и Арсенал почнат да купуваат играчи... ? Според мене оваа сезона тешко дека ќе има некое изненадување слично на ланското, меѓутоа не можеш да бидеш сигурен и самоуверен да прогнозираш кој ќе заврши во топ 4 а камо ли топ 2.
Sve ke se vrti okulu Pep i Mur, nisto ne e slucajno sto dvajcata ke bidat treneri na Manchester, masonska rabota.:LOL: Sala na strana do sea kvalitetno otskoknuvaat ovie dva tima od ostanatite.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Sve ke se vrti okulu Pep i Mur, nisto ne e slucajno sto dvajcata ke bidat treneri na Manchester, masonska rabota.:LOL: Sala na strana do sea kvalitetno otskoknuvaat ovie dva tima od ostanatite.
Кој квалитет у Јунајтед ? Одбарната е решето , средниот ред треба да се крпи . Па што и ако дојде Погба , он сам ќе игра цело време у средина ? Има Јунајтед уште многу за работа за да дојде до таа позиција ! А и АПЛ не е Примера , овде батка коваат здраво , тики така еднаш , вториот пат леташ преку аут линија . Нема место за таква доминација , како во другите лиги .

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Акo сaкa дa примa пo 5-6 гoлoви секoј нaтпревaр :D

Не верувaм Сaне дa игрa целo време, пoвеќе oчекувaм Нoлитo - Силвa - Де Брујн. Сaме е млaд и немa шaнси дa се прилaгoди oдмa нa лигaтa и дa е кoнстaнтнo стaртер.
Зашто бе, ја мислам дека топ ќе игра таму. Не ми се верува дека ќе игра 4-2-3-1 формација, мислам дека ќе си игра 4-1-4-1.
Задњи везни Фернандињо у средина Силва и Гундоган, десно и лево Сане и Де Брујне и у шпиц Кун.
Мада сигурно ќе купуваат уште.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Уште една епизода од повратак џедаја :icon_mrgr:
Зашто бе, ја мислам дека топ ќе игра таму. Не ми се верува дека ќе игра 4-2-3-1 формација, мислам дека ќе си игра 4-1-4-1.
Задњи везни Фернандињо у средина Силва и Гундоган, десно и лево Сане и Де Брујне и у шпиц Кун.
јас некако се молам да не успеат да го договорат Стоунс и Фернандо или Фернандињо стопери да му играат како што пробувал на тренинг :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Уште една епизода од повратак џедаја :icon_mrgr:

јас некако се молам да не успеат да го договорат Стоунс и Фернандо или Фернандињо стопери да му играат како што пробувал на тренинг :icon_lol:
Ако не е Стоунс тогаш ќе пазарат друг штопер сигурно, не ми се верува да се одлучи на таков чекор Пеп, апла ризично е.
Ама да видиме на 1 Септември како ќе изгледаат, непредвидлив е Пеп што се однесува на играчи, формации и слично.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.695
Поени од реакции
88.681
Ова "фановиве" на Сити не се бунат што клубот од корен им го смени логото на дресот? Памтам навивачите на Хал сакаа да го отепаат нивниот сопственик кога на тоа Hull City, сакаше доле на емблемот под сликата да додаде и Tigers... Па имаше и протести и триста чуда понатаму.
Не очекував до олку да се утепани "фановиве" на Сити...

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Ова "фановиве" на Сити не се бунат што клубот од корен им го смени логото на дресот? Памтам навивачите на Хал сакаа да го отепаат нивниот сопственик кога на тоа Hull City, сакаше доле на емблемот под сликата да додаде и Tigers... Па имаше и протести и триста чуда понатаму.
Не очекував до олку да се утепани "фановиве" на Сити...
Не го сменија баш, него го вратија старото лого со мали естетски измени.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од што имам муабетено со графички дизајнери, полесни се за принт онакви логоа, затоа и Евертон го сменија и доста клубови меѓу другото ставаат логоа со помалку детали.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.695
Поени од реакции
88.681
Епа моја грешка ондак, незнаев дека во минатото имале скоро идентично лого како сега :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Тоа е веќе друго. Дека беше пишано Нолито - Де Брујн - Сане зад Агуеро, а ти пиша Силва може во средина ќе го игра, и мислев дека мислиш Фернандињо/Гундоган и Силва да играат во средина, што би било лошо.

Последно уредено:
Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Сити мора и голман да земи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom