Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Arsenal remain interested in signing Alexandre Lacazette and will make an improved offer for the Lyon forward, according to Sky sources.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Најверојатно ќе се земе Мустафи и Марез според реакцијата на Раниери после мечот со ПСЖ и на Венгер. Лаказет можно е ама не верувам мн пари бара Лион, Венгер нема теорија да плати 50м за него. Икарди тешко нека кажат жабариве нешто инсајдерско.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.974
Поени од реакции
116.632
Најверојатно ќе се земе Мустафи и Марез според реакцијата на Раниери после мечот со ПСЖ и на Венгер. Лаказет можно е ама не верувам мн пари бара Лион, Венгер нема теорија да плати 50м за него. Икарди тешко нека кажат жабариве нешто инсајдерско.
Тешко, или останува кај нас или у Наполи. Јас бев убеден дека нема шанси да мрдне, ама на пријателскиве му измислија некоја ситна повреда, сеа на задњава влезе, даде гол и ко да му умрел некоја у фамилија беше, така да има голема шанса да иде у Наполи, све да им ебам ѓубретарско, им ебам тоа скапаниот провинциски клуб.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Тешко, или останува кај нас или у Наполи. Јас бев убеден дека нема шанси да мрдне, ама на пријателскиве му измислија некоја ситна повреда, сеа на задњава влезе, даде гол и ко да му умрел некоја у фамилија беше, така да има голема шанса да иде у Наполи, све да им ебам ѓубретарско, им ебам тоа скапаниот провинциски клуб.
Брат никој не ни е крив шо навиваме за задни екипи, маченици сме то е :D
Ако е вмешан Наполи џабе бајрам со умот си праат нашиве значит пиши пропало.
Незнам која е поентата да си оди од кај вас во Наполи али то е, бушит парата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.974
Поени од реакции
116.632
Брат никој не ни е крив шо навиваме за задни екипи, маченици сме то е :D
Ако е вмешан Наполи џабе бајрам со умот си праат нашиве значит пиши пропало.
Незнам која е поентата да си оди од кај вас во Наполи али то е, бушит парата.
Зашто жена му ја постави за менаџер, е затоа. И сеа таа дрољата преговара, и ветуваат улоги во филмови, куќи под Везув, кур се тресе...
Иначе да, у последно време најлошо е да си фан на Интер, Арсенал и Милан... Ливерпул не го споменувам, секако е лошо да си нивни фан.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Зашто жена му ја постави за менаџер, е затоа. И сеа таа дрољата преговара, и ветуваат улоги во филмови, куќи под Везув, кур се тресе...
Иначе да, у последно време најлошо е да си фан на Интер, Арсенал и Милан... Ливерпул не го споменувам, секако е лошо да си нивни фан.
Значи имаме шанси, стариов е стар лисец швалерајот му одит од рака :D
Затоа власт на жена не се дава види само на форумов жениве админи прчки праат :D
Да ти кажам не сме многу далеку од Ливерпул

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи имаме шанси, стариов е стар лисец швалерајот му одит од рака :D
Затоа власт на жена не се дава види само на форумов жениве админи прчки праат :D
Да ти кажам не сме многу далеку од Ливерпул
Сакаш да пишуваш месец дена кај оние од Серие А? :sneaky:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Сакаш да пишуваш месец дена кај оние од Серие А? :sneaky:
Еве брат за ова ти зборев нема слобода на говор, жртви на груевизмот сме ние требат боречки пензии да земаме :duel:

@Ilumious Се извинувам нема да се пофтори :D

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Зашто жена му ја постави за менаџер, е затоа. И сеа таа дрољатапреговара, и ветуваат улоги во филмови, куќи под Везув, кур се тресе...
Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до Јуве :D Паметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...

Forza Wan... ова де ICARDIIIIIIIII :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.974
Поени од реакции
116.632
Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до Јуве :D Паметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...

Не само што нема да го истетовирам, него ќе и залепам еден шамар така што цел Милано ќе се угуши од тоа пудрата што ја става на тоа лепрозното лице. Грда е ко кур, жими едни цицки што ги има, и ебам тоа кобилестата фаца.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Во ред е Стек Аналитико, сеа почна и по израз на лице да препознаваш луѓе одалечени 100 миљони километри што и како размислуваат за иднината.
Сеа експерт да не си за човечка психиологија? Кој си ти Зигмунд Фројд?
Нели и Манчини мртва фаца напраил со ПСЖ коа игравме па еве не глеам дека си отиде.

Експертиза на дело.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.848
Поени од реакции
12.341

Демек не можи Икарди друга да најди? Не ме заебавај бајо мој. Срамота е да се влечи по ваква дроља како некој папучар и да прави што ќе му се речи. Туку гледам сега децава на Ванда:
Valentino López, Constantino López, Benedicto López, Francesca Icardi Nara. Последнава освен презимето од Икарди и нејзиното го има :icon_lol: Овие од Макси јок :coffee:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Жена со три деца да земиш мора некоја метанија да му напраиле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom