Тешко, или останува кај нас или у Наполи. Јас бев убеден дека нема шанси да мрдне, ама на пријателскиве му измислија некоја ситна повреда, сеа на задњава влезе, даде гол и ко да му умрел некоја у фамилија беше, така да има голема шанса да иде у Наполи, све да им ебам ѓубретарско, им ебам тоа скапаниот провинциски клуб.Најверојатно ќе се земе Мустафи и Марез според реакцијата на Раниери после мечот со ПСЖ и на Венгер. Лаказет можно е ама не верувам мн пари бара Лион, Венгер нема теорија да плати 50м за него. Икарди тешко нека кажат жабариве нешто инсајдерско.
Брат никој не ни е крив шо навиваме за задни екипи, маченици сме то еТешко, или останува кај нас или у Наполи. Јас бев убеден дека нема шанси да мрдне, ама на пријателскиве му измислија некоја ситна повреда, сеа на задњава влезе, даде гол и ко да му умрел некоја у фамилија беше, така да има голема шанса да иде у Наполи, све да им ебам ѓубретарско, им ебам тоа скапаниот провинциски клуб.
Зашто жена му ја постави за менаџер, е затоа. И сеа таа дрољата преговара, и ветуваат улоги во филмови, куќи под Везув, кур се тресе...Брат никој не ни е крив шо навиваме за задни екипи, маченици сме то е
Ако е вмешан Наполи џабе бајрам со умот си праат нашиве значит пиши пропало.
Незнам која е поентата да си оди од кај вас во Наполи али то е, бушит парата.
Значи имаме шанси, стариов е стар лисец швалерајот му одит од ракаЗашто жена му ја постави за менаџер, е затоа. И сеа таа дрољата преговара, и ветуваат улоги во филмови, куќи под Везув, кур се тресе...
Иначе да, у последно време најлошо е да си фан на Интер, Арсенал и Милан... Ливерпул не го споменувам, секако е лошо да си нивни фан.
Сакаш да пишуваш месец дена кај оние од Серие А?Значи имаме шанси, стариов е стар лисец швалерајот му одит од рака
Затоа власт на жена не се дава види само на форумов жениве админи прчки праат
Да ти кажам не сме многу далеку од Ливерпул
Овој модераторов наш слушна жените биле јаки на форумов и одма да се покаже и он.Сакаш да пишуваш месец дена кај оние од Серие А?![]()
Еве брат за ова ти зборев нема слобода на говор, жртви на груевизмот сме ние требат боречки пензии да земамеСакаш да пишуваш месец дена кај оние од Серие А?![]()
Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до ЈувеЗашто жена му ја постави за менаџер, е затоа. И сеа таа дрољатапреговара, и ветуваат улоги во филмови, куќи под Везув, кур се тресе...
Иначе да, у последно време најлошо е да си фан на Интер, Арсенал и Милан... Ливерпул не го споменувам, секако е лошо да си нивни фан.
Не само што нема да го истетовирам, него ќе и залепам еден шамар така што цел Милано ќе се угуши од тоа пудрата што ја става на тоа лепрозното лице. Грда е ко кур, жими едни цицки што ги има, и ебам тоа кобилестата фаца.Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до ЈувеПаметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...
Forza Wan... ова де ICARDIIIIIIIII![]()
Во ред е Стек Аналитико, сеа почна и по израз на лице да препознаваш луѓе одалечени 100 миљони километри што и како размислуваат за иднината.Тешко, или останува кај нас или у Наполи. Јас бев убеден дека нема шанси да мрдне, ама на пријателскиве му измислија некоја ситна повреда, сеа на задњава влезе, даде гол и ко да му умрел некоја у фамилија беше, така да има голема шанса да иде у Наполи, све да им ебам ѓубретарско, им ебам тоа скапаниот провинциски клуб.
Демек не можи Икарди друга да најди? Не ме заебавај бајо мој. Срамота е да се влечи по ваква дроља како некој папучар и да прави што ќе му се речи. Туку гледам сега децава на Ванда:Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до ЈувеПаметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...
Forza Wan... ова де ICARDIIIIIIIII![]()