- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ова му иди во стилот САМ ДА СЕ ИЗЕJ аНа темата Што ви се јаде во моментов?
![]()
Ме интересира ако Меси и Роналдо 10 пати си ги заменат позициите на вечната листа, дали 10 пати ќе бидеме горди што живееме во времето на Меси?![]()
Чоек, четири поста над тебе...Не знам како ова никој не го ставил
Коа го читам Стелт со ова Мреал, ми иде слика лани на полуфиналето коа ги гузеа неговите, он со бркот и со затворени очи оргазам доживува МММММММММММММММММММММРЕАЛ.
Kembel go ima u rodster?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мислам дека е во купето
@Бомбастичен Дрогираш може хашиш да ми носиДрагонски беше добро дете пред да почне да се дрогира.
U moja podalecna familija nekolku slucaevi imashe koga nova snaa vleguva u kuka ona posle mesec/dva pocnuva vampiri da gleda a na starite pa im se pojavuvashe veshterka a starata na tetin mi baldskata ona vikase deka kurva i se shetala po doma boze sacuvaj.taka vidoa ne vidoa za isteruenje na vesterki,vampiri slushnaa deka treba da se preseli nekoj od kukata ili mladite ili starite i taka ziva glava spasija
Zedd, види, уметноста не се базира на физика ни подлегнува на некакви закони и не смее да се бара логика во неа.
Дали еве има логика стихот од Цеца "моје сузе падају на горе"? Нема. Уметност е.![]()