Пост на кој сте се изнасмеале

od ohrid sum.za ovaa rabota tuka e PREMNOGU OCAJNO....site se tabotaat edni so drygi no koga jas ke priidam i prasam POCNUVAAT/za sto me mislis ti mene i slicni gluposti.se pravat svetici a vsusnost gi gledam cesto so razlicni..parite ne mi se problem bi dal i 50e koga baram baram free zatoa sto so pari neznam kako da pobaram dali da gi brojam pred niv ili kako????mi se cini ako se legalizira prostitucijata vo drzavava toj koj ce otvori javna ustanova ke bide tezok milijarder,lugevo se stvarno izgoreni za toa barem tuka e taka..nego ohrid e mizerija sto e mizerija nego kade ima vo skopje (roba) sepak e metropola!!!TUKA NAMA ZIVOT PA KE MORAM DA PROBAM NA DRUGA PLANETA!!!nekoj salon za ubavina/masaza ili slicno?????kade ziveeme,kolku sme zaostanati bi trebalo da e ednostavno SAKAS ILI NE covekova priroda obicno prasane..BLAGODARAM NA RAZBIRANETO I POMOSTA..

Зошто не смее да се помине пред олтар поточно внатре во олтарот пред масата
Без да знам дека не смее поминав од тука кога човекот што чистеше ме виде побледе и ми рече брзо врати се назад и не ми кажа зошто не смее и што ако помине некој..
Па ако знае некој нешто во врска со ова нека пише :(

Веројатно таму ги чуваат сандуците со пари собрани од иконите o_O
Нема друга причина зш клисарот би пребледел...

хахахахах е ова ме изнасмеа

Во темата за убиениот навивач... Не е за смеење и не знам оти али се пресмејв... Моменто така ми дојде ваљда. :icon_mrgr:

Не ја разбирам поентата да ги колеш противничките навивачи(n)

Има смајли бе...

1CD4nP2.png

Киклоп без уста смајли..

Само мене ми нема пишано девојценеце бе??

И мене ми нема брат, ама според реакцијава на другиве, не глеам дека е посебно негативна работа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom