Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1415664737][/DOUBLEPOST]БонусНи на шахов неможам да фатам
Одма на пикадо пробвам
Норис 1 1,60
Ван Барневелд 1,67
драга кајгана
Јас сум духот на умерениот касап Тихомир, додека бев жив отсекував мадиња и ги оставав жртвите да искрварат до смрт и потоа тестисите ги мешав со свинското и ги продавав како мелено за плескавици и кебапи.
Мораш да ја споделиш веста за да знаат и другите дека избегов од занданите на господ и пак дивеам но сега не ќе можеш да ме видиш, туку ќе си ги видиш паднати на земја само што ќе го откопчаш патентот за да мочаш.
Единствен начин да куртулиш е да пуштиш ова на четири најдобри другари кои сакаш да ги спасиш заедно со тебе, и ќе ве запишам на листата со луѓе кои треба да ги одбегнувам.
Побрзај. Духот на Тихомир чека да ти се примоча.
Ич не е за смеењеИзвини ама морам стварно,5,6 страни вртам да го прашам што направил со шахот,кога![]()
Што е финтата со долната слика и кој е?Таман се собрав од смеење од ова:
И отварам ДК за да не можам сега да се соберам од ова:
Кај ви текнуваат вакви глупости жити се![]()
Една група на археолози го пронашле овој лик во една стара црква од која што останале само руини, и се верува дека овој лик е возможно да биде изгледот на Господ Бог.Што е финтата со долната слика и кој е?
Не сум во тек.![]()
Како бе незнајте на кавадаречки да опцујте. Најправилно би билоДа а ебам мамица му
Да а ебам мајка му
Да а ебам мама му
Мама му да а ебам
Мамето да му го ебам
Мајка му да а ебам
Дии го турам на мајка му
Дии го турам на мамица му
Дии го турам на мама му
Нека ме корегира некој ако изоставувам нешто...
Ти знаеш ли бе шо е ебење на велико и до бесвест?
Тие да се ебеле на велико и до бесвест, немаше ни да отвориш вратата, 2 куќи подолу се слуша такво ебење, ја ко ќе ебам до бесвест и ептен јако, рикам и викам МАКЕДОНИЈАА ОБЕДИНЕТААААААА, ПИРИИИН ЕГЕЕЕЕЕЈЈЈ ВАРДАА А АААА РРР ... а женската вреска:МАЈКО УМИРААААМ УМИРАААМ ПОЗДРАВЕТЕ ЈА МАЈКА МИИИИИИ НЕКА МИ ПРОСТИ ЗА СЕЕЕ, кревето чкрипи, федерите пукаат, кучињата на комшиите завиваат и се палат алармите на паркираните коли под џам.
Добро е ова али не ја сфаќам улогата на Тони во песнава
Да се смее во грин рум, ако победи.
Оваа од година на година се подебела станува. За десетина години со количка ќе ја внесат.
МЕГА ЅВЕЗДАТА доаѓааааааааааааааааааа
Ќе има некој после Каролина?![]()
Ајде пробајјј замислииии сииииии за миггггг една место едно парче земја на југгггггг