Пост на кој сте се изнасмеале

Или ке се откажам на време од ова спортскава или ке испродадам лаптопи телефони , ролери ..... и до крај ке играм ова вака не можи појке , секој ден по 1 утакмица не а на арно ова
:pos:
Да не го цитирам ќе ме отера у пм, од темата за Кладилница е :icon_lol:

Да не го цитирам ќе ме отера у пм, од темата за Кладилница е :icon_lol:

Море шала на страна ова е за во посериозна тема, вака се почнува со пороци утре ќе го читаш во црна хроника :confused:

Море шала на страна ова е за во посериозна тема, вака се почнува со пороци утре ќе го читаш во црна хроника :confused:

Ќе гледаш утре и теглите со зимница ги продал. :pos: Шала на страна ама кога видов дека е 18 годишен и ги продава ролерите за пак да уплати спортска како да не се смеам. :D

Типичен пример за криптиди се Сасквач(Бигфут), Лох Нес, Јети и остала багра. Но, во темава сакам да обрнеме внимание и да им дадеме шанса на непознатите криптиди, а ги има премногу.

Нигеров сериозно мисли дека Ибра ќе носи број 2016:pos::pos::pos:
ова е аматерска шпекулација нема шанси да носи 2016 број, кој нормален ке стави таков број ке видиме у јануар има шански за трансфер
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:35 ---
у реду дека е ненормален ама не е до толку сакам да кажам сепак се работи за 4 цифри кој не се знае дали ке ги собере од позади па дали ке сака да се откаже од 10ката ке видиме сепак мислам се работи за шпекулаци
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:37 ---
Умрев, жими све:pos::pos:
да ама не е оргинал фотошоп како што кажав тие што ги правт шпекулациите, иначе ке треба од страна да му бидат под мишки 2ката и 6ката и у средина само 10 ке биде како што е сега[/quote]

Добар малиов, добар:D

Влегува Таличниот Том во салун, гледа седум девојки како играат. Една му се допаѓа многу ама не знае како да и пријде. Конечно добива идеја: го вади пиштолот, ги упуцува останатите шест па и вика: „Зошто дамата седи сама?“ :love:

Важно е да си оригинален.

Нигеров сериозно мисли дека Ибра ќе носи број 2016:pos::pos::pos:

--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:35 ---

--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:37 ---
Умрев, жими све:pos::pos:
да ама не е оргинал фотошоп како што кажав тие што ги правт шпекулациите, иначе ке треба од страна да му бидат под мишки 2ката и 6ката и у средина само 10 ке биде како што е сега

2 10 6 ?
Нели 2016ката ќе ја земал ? :unsure:

2 10 6 ?
Нели 2016ката ќе ја земал ? :unsure:
Види мислим дека у темава е забрането цитирање?Само ајде ќе ти објасним,све е ова негов текст,само последното не ми успеало да се копира.

Види мислим дека у темава е забрането цитирање?Само ајде ќе ти објасним,све е ова негов текст,само последното не ми успеало да се копира.

Ако е забрането цитирање како ќе го објавиш смешниот пост?

Шуќур, сега ми е полесно! За момент си помислив дека овој Дани од Делгожди ги плеска сите невести на моминските им вечери.

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom