Пост на кој сте се изнасмеале

Во темата "Брак со постар партнер"

А, што може да има помеѓу тие на таа разлика? Таа 28 години размислува за дом, дете и работно место да се искачи погоре, а тој другиот 18ка размислува кој предмет да упише у 2 семестар. Не иде.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Грешка си, турците биле ослободители. Благодарение на нив сега имало цркви - тие ги зачувале (од нив самите). Османлиите биле златното доба на балканот, мајка Тереза може вода им носи.
Јас им предлагам сега тие да организираат еден протест и да бараат споменици на плоштат од султан Сулејман а не од ајдуците кои се бореле против нив.

Инаку, бидејќи исламот не се ширел со сила, османлиите освојувале во самоодбрана, и најдолго се бранеле тука во Македонија - цели 5 века.

нормално ли е да ми паѓа косата на есен, мајками ми вика дека се обновува обично вој период од годината, и незнам ме фаќа паника несакам да оќелаам, имав госта коса дури на фризер ја ретчев 2 години уназат, сега последниве 2,3 пати коа се шишам на фризеркава и викам да не ме ретчи некако си ја гледам косава по ретка, нз дали не е згусната уше од ретчењето или ... дај ве молам кажете ми дали е нормално да се обновува косата на есен да паѓа ?? ИСКУСТВА ВЕ МОЛАМ

исто немам никкоаш влакна перница, можно ли е фризеркава многу да ме ошутува со шишиањето па така да ми е изретчена многу ?

Искрено и мене ми пречат езаните, особено во моето живеалиште имаме оџа со врски ставен кој има ужасен глас, целосен антиталент...а живеам 20 м блиску џамијата, да бидам искрен сабајле не го забележувам воопшто, не знам, можеби го намалуваат тонот...

Паднав од смеа!!
:pos::pos:

Jas sopstveniot mir go naogam najcesto nekade okolu deseti vo mesecot i sekogas na edno i isto mesto, na bankomatot pred ohridska banka!
Па и со датум е прецизирано, не само со место.:pos:

Гледајте, мора да почнеме да размислуваме позитивно. Еве, да погледнеме на работите од еден поинаков агол:

Познатиот универзум има стотици милијарди галаксии. Секоја од овие галаксии има милијарди и милијарди ѕвезди. Растојанието измеѓу секоја од нив е огромно. Најблиската галаксија до нашата е Андромеда, која се наоѓа на 2.5 милиони светлосни години од Млечниот пат. За почетници, тоа значи дека кога би се движеле со брзина на светлината, би стигнале до Андромеда за 2.5 милиони години. Толку е далеку. Глава боли.

You_are_here_galaxy.jpg

Дури и да не одиме подалеку од нашата галаксија, во која има околу 300 милијарди ѕвезди. Најблиската до нашиот сончев систем е Proxima Centauri, која е оддалечена нешто повеќе од 4 светлосни години. Значи, со брзина на светлината би стигнале таму за 4 години. Со најбрзото летало кое човекот го направил, потребни ни се 78 000 години.

И на крај, кога човек ќе почне да размислува за овие страшни далечини и растојанија, на крај неминовно ќе дојде до еден неизбежен заклучок:

Што се навистина 3 метри офсајд, реално? :coffee:

:pos::pos::pos::pos:

Io ako nekoas me vidish na sobiranka kazi sho pivo piesh ~!!

Темава ти е непресушен извор на глупости :)
Т'га за југ

Ангелски криља как да си метнех
и на Стевчо грб ја да си прелетнех!
На наши места ја да си идам
да видам свинско, масти да видам,
Да видам дали депилација и таму
мачно болит како и ваму.

Ако как овде депилација болит,
и Купидон на влечки ме молит,
На пат далечни ја ќе се стегнам
и в други билдери ќе си пребегнам
Каде влакна светло угревјат,
каде небото ѕвезди посејват.

Овде је мрачно и мрак м' обвиват
јамболија топла грпка покриват,
нит мразој снегој, и пепелници,
нит силни ветришта и вијулици.

Околу магли и мразој земни,
а вгради аминокиселини и урди бедни,
Не, ја неможам овде да седам!
Не, ја неможам грбој да гледам!

Дајте ми криља ја да си метнам
и на наши ст'рни да си прелетнам
на наши места ја да си идам
да видам гради, нозе да видам.

Тамо зората греит душата,
и слнце светло зајдвит в гората.
Тамо дарбите природна сила
нит урда и треба тег да дига.

Бистро езеро гледаш белеит
или од влакна синотемнеит,
фаца погледниш или планина
-сегде Божева је хубавина.

Таму по грб в кавал да свирам,
слнце да зајдвит, ја да умирам.

сас голема љубов Леандра Миладинова

В канта замина

-Да се направи атентат на Претседател на државата и никој ништо да не знае.
-Да се урне авион на Претседател и пак никој ништо да не знае.
-Да се случи најкриминалната транзиција од која до ден денес патиме.
-Да се случи најсрамната "војна" и да изгуби државата.
-Да се АМНЕСТИРААТ ТЕРОРИСТИ,непоимливо во ниедна друга држава
-Да Терористи извршуваат државни фукнции и да се на чело на државата
-Да под сомнителни околности да загинуваат пејачи,новинари и државни функционери.
-Да се затвораат луѓе за напишан текст во весник.
-Да се случи петкратно убиство,од кој четири жртви се буквално деца,без никакви последици за убијците.
-Да Претседателот на Државата му намигне на Претседателот на најмоќната држава во светот.
-Да се носат преваранти ко Моше Баум и Субрата,буквално и во секој можен начин подржани од Државата.
-Да има толку глуп народ(во кој спаѓам и јас).

И 35те лајкови се однесуваат на последното :pos:

Тема Серија А дефинитивно тема на годината, деценијата, векот, милениумот...
Имаш се од предавања за универзумот до предавања по македонски јазик :icon_lol:

Кога сум тажен ја отварам темата и одеднаш среќен станувам :icon_mrgr:

Не сме ние темата за ПЛ, после секој Пост аплаузи да се делат, ко у премиер лига после секој пас што аплаудираат. :ROFLMAO: Сите у конверзација се на Скајп, и си аплаудираат на слушалки, чат пат некој ќе се бунтува буууу ќе вика кога Џену ќе дојде онлајн или Пеџа али одма го тргаат.

Тука се знае како функционираме. We are not pussies.

Никогаш не сфатив зошто некои (Ѓорчевци особено) го користат тоа НА како што си го искористил ти во реченицава :icon_mrgr: Морав :icon_mrgr:
Го стрижел НА Пандев? :pos:

П.с. не сум многу оф топик :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom