Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или ке се откажам на време од ова спортскава или ке испродадам лаптопи телефони , ролери ..... и до крај ке играм ова вака не можи појке , секој ден по 1 утакмица не а на арно ова
Да не го цитирам ќе ме отера у пм, од темата за Кладилница е![]()
Море шала на страна ова е за во посериозна тема, вака се почнува со пороци утре ќе го читаш во црна хроника![]()
1. Double Jeopardy
2. The Green Mile
3. The Shawshank Redemption
4. Snitch
5. The Hurricane
6. Death Race
7. Wrongfully accused
8. To Kill a Mockingbird
9. Life of Jesus Christ![]()
Типичен пример за криптиди се Сасквач(Бигфут), Лох Нес, Јети и остала багра. Но, во темава сакам да обрнеме внимание и да им дадеме шанса на непознатите криптиди, а ги има премногу.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:35 ---ова е аматерска шпекулација нема шанси да носи 2016 број, кој нормален ке стави таков број ке видиме у јануар има шански за трансфер
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:37 ---у реду дека е ненормален ама не е до толку сакам да кажам сепак се работи за 4 цифри кој не се знае дали ке ги собере од позади па дали ке сака да се откаже од 10ката ке видиме сепак мислам се работи за шпекулаци
Влегува Таличниот Том во салун, гледа седум девојки како играат. Една му се допаѓа многу ама не знае како да и пријде. Конечно добива идеја: го вади пиштолот, ги упуцува останатите шест па и вика: „Зошто дамата седи сама?“
Важно е да си оригинален.
Нигеров сериозно мисли дека Ибра ќе носи број 2016
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:35 ---
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:37 ---
Умрев, жими све
да ама не е оргинал фотошоп како што кажав тие што ги правт шпекулациите, иначе ке треба од страна да му бидат под мишки 2ката и 6ката и у средина само 10 ке биде како што е сега
Види мислим дека у темава е забрането цитирање?Само ајде ќе ти објасним,све е ова негов текст,само последното не ми успеало да се копира.2 10 6 ?
Нели 2016ката ќе ја земал ?![]()
Види мислим дека у темава е забрането цитирање?Само ајде ќе ти објасним,све е ова негов текст,само последното не ми успеало да се копира.
Шуќур, сега ми е полесно! За момент си помислив дека овој Дани од Делгожди ги плеска сите невести на моминските им вечери.
Ако е забрането цитирање како ќе го објавиш смешниот пост?