Portal 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
108952_460s_v1.jpg

Перфекција!

Сум ја играл со ептен мерак... само помалце “скриени“ места имаше од првиот дел.

Делот кога си во просториите од 1940 со легендарниот глас на Cave Jonson..... перверзии и комедии :)

Дај сите симнете си го update-от за да играме ко-оп.

Ако имате Џојстик по дома и некој голем монитор (препорачливо LCD ТВ) можете да играте во Split Screen

ss_360_000.bmp.jpg

ss_ps3_000.bmp.jpg

Portal gun proper use :)

107784_700b.jpg

Него, ја немам пробано 2ката дека овој дома ми е канта, уште малку literally, ама кецот владееше.

Ако имате Џојстик по дома и некој голем монитор (препорачливо LCD ТВ) можете да играте во Split Screen

ss_360_000.bmp.jpg

ss_ps3_000.bmp.jpg

Split screen е закон игравме со брат ми пред некој ден, само ми требаше саат време да го наштелувам контролерот да биде player 2...

Moже и на ПЦ сплит скрин ?

Ја свртевме со другарче co-op мод, на tunngle исто, топ игра нема што... :salut:

Да не знае некој DLC, co-op мапи и слично кај има?

i want MORE. :nesum:

Ја почнав и јас „играва“... подобро кажано интерактивнава сложувалка.
И прв коментар досега: мееееееееееххх. Дури и полошо отколку што си мислев.

Значи правиш две работи во играва, си држиш W и таа самата те носи напред и си кликаш со левиот клик за да редиш портали (и со десниот одвреме навреме).

А хуморот... епа тој е споредна работа за игра ама и како таква не е ништо посебно. Она топкана со окото беше жива досадија, а ГлаДОС исто не е интереен/на/но. И/Му помина времето. Па уште ко слушнав некои глупи шеги што немаат смисла (или јас не ги сфатив хаха).

Ја почнав и јас „играва“... подобро кажано интерактивнава сложувалка.
И прв коментар досега: мееееееееееххх. Дури и полошо отколку што си мислев.

Значи правиш две работи во играва, си држиш W и таа самата те носи напред и си кликаш со левиот клик за да редиш портали (и со десниот одвреме навреме).

А хуморот... епа тој е споредна работа за игра ама и како таква не е ништо посебно. Она топкана со окото беше жива досадија, а ГлаДОС исто не е интереен/на/но. И/Му помина времето. Па уште ко слушнав некои глупи шеги што немаат смисла (или јас не ги сфатив хаха).
До кој чаптер си дечко?
Ај сврти ја па суди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom