Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Болоња 1....им израмнија во 94 минута. Фино фино.

Спартак Москва....фала ви многу глупердетини од екипа!!!

Изеде ме Днипро, и успат ми го изеде буџето. Па место да се борат за погорна позиција, они слепци губат од Ворскла. Крв да серат.

Кристал Палас мамето ваше, 4кола гол не сте дале,кретени!!!!

Србија Србија мајката ваша да ви ја ебам, последна ја чекам ејјјј и нерешено да заврши а водеа пред 5 мин до крај откако претходно се намачија да анулираат 3 :eek:

Поголеми кретени од Србите нема....:tapp:
Ги чекав Португалија и Србија за 1800 денари...
Србите водеа до кај 40 минута,добро е си викам ќе тепаат...
Португалија губи 3 разлика на 10 минути до крај....овие ја вртат утакмицата,прават серија од 6-1, и победуваат на крај со 27-25..
Добро е си викам добитен..Србија ја сметав за најсигурна утакмица денес....(не си ги пишав Германците од пусти страв,така и ми треба):facepalm:
И кога вртам да видам шо прават Србите шо да видам....кретените од водство 18-15...примаат 10 гола даваат само 4....
Да ти ебам среќата,толку грешки на клучните играчи како Шешум,Илиќ...какви само поклони им даде тоа ѓубре Шешум,ја упропасти цеа утакмица....па ебете си мајката кретени едни се да ви ебам,да ви се помочам на платите шо ги земате....куртони.....
30 гола примаат од една Австрија,ќе ја анулираа демек разликата од 3 гола,не успеаа ниту да победат....мрш таму...
Сега ќе го испушите во Русија машки....а Австрија ќе си тепа со Босна таму и ќе гледате ЕП на телевизија,куртони едни.....се да ви ебам....
Со ваши играчи ве ебаа во двомечот,така и ви треба.....

Ваљадолид со црвен картон, им дава гол на Валенсија. Ехх дрва едни, мизерии.

:icon_lol:

Eве ги Валенсија, даваат гол у последна секунда за и на двете ливчиња една да ме заебе :tapp:

вчера Дњипро :mad:
само таа ми беше у 4 и пол, другите од 6 и покасно, и викам - ај ќе ја оставам, како може оваа да не искочи :facepalm:

денеска Анжи слепцине :facepalm:

и прошлиот викенд вака, по една у сабота, недела и у понеделникот...за 10 дена на 5 ливчиња само по една...па од тие 5 барем едно да искочеше, да му ебам мајката :mad:

Kaвани ногата да ја скршиш и никогаш да не заиграш веќе во Европа повеќе оди играј за Монтевидео ебате шупакот пенал промаши и еден тон шанси..3+ ја чекаш за повеќе од 500е она од прво 2-0 остана толку најс.

И Интер:гомце: и Ливерпул:гомце: и Анжи:гомце: и се у пички материну да иде !!!!! :mad: :mad:

Супер само на мене ова може да ми се деси,двете милански екипе ме утепаа на две различни ливчиња:facepalm:.А за Инетр ако ми е се зареков дека више нема да ѓи пишем на тикет.А милан ти се класична лузерска екипа:гомце:.

Одам прееска во живо да ставам на КПР прв дава гол, 65 мин. беше, гледам 4 коеф. и ставив 100 + додадов Хановер прв дава гол (како фатена ја сметав) со 2,1 коеф. Добивката ми беше 840 ден. ама замислете, без да видам дека КПР имаат црвен картон, па седнав в кладилница да гледам, на едниот тв беа пуштени КПР, на другиот Хановер и дури во 80-та мин. го слушнав коментаторот дека КПР играат со играч помалку :pos: но ајде успеа да постигнат гол, поведоа, затоа пак Хановер и покрај тоа што тренерот во 2-то пушти дури 4 напаѓачи не успеаа ни шанса да направат, а да не зборувам за гол. :S Да бев при повеќе пари дури само на нив ќе ги лупнев парите.

Чикаго прајте пресврт :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom