Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја менувам Infamous2 за Uncharted3 за на 2 недели (додека ги изиграме и двајцата), или менувам PS Move за со неа или Resistance3 за стално.
Од задњиот дел нишо не ти разбрав. Мењаш Пс3 Мув за Анчартед 3 ?и шо Резистнс 3 спага тука?

Не, не, јас давам ПС мув за замена за Uncharted3 ili Resistance3

Менувам Gran Turismo 5 Prologue (Platinum Edition) за некоја од следниве игри:

Sports Champions
Risk Factions
MX vs ATV
PES 2012
Vancouver 2010
Battlefield 1943

Играта е во оригиналното пакување, во перфектна состојба, пуштена е само 2-3 пати.

Менувам Skate 2, little big planet ili wipeout hd + wipeout hd Fury за Sports Champions

Менувам Ridge Racer 7 за...уште не сум сигурен која игра. Пишете ПП.

вака имам проблем за пс3 кога ке го пуштам трепка жолто светло некое решение???

За игриве подобро е да си ги продајте по 300-500 денари. Тешко дека некој ќе ви ги даде игрите што ги барате за замена...

Момци помагајте. Сакам да си земам телевизор и плејстејшн 3 за во соба. Е сега да ми дадете некој предлог за таа комбинација да не ме кошта повеќе од 30 000. Исто ме интересира колку е чипување на ПС3. И шо е поубаво, да си го зеам Xbox или PS3?
Поздрав!

Момци помагајте. Сакам да си земам телевизор и плејстејшн 3 за во соба. Е сега да ми дадете некој предлог за таа комбинација да не ме кошта повеќе од 30 000. Исто ме интересира колку е чипување на ПС3. И шо е поубаво, да си го зеам Xbox или PS3?
Поздрав!
Ако планираш пиратерија барај ПС3 со фирмвер до 3.55 и ќе те кошта 1500 за чипување у IDC (но како што знам џејлбрејкот за 3.73/4.00 би требало да е готов скоро). А хбох пак ти го чипуваат еднаш и моеш да си купуваш игри за 150 денари исто така у IDC. Нема да згрешиш нити со едното нити со другото. :)

Поздрав!

Гледам дека си напнат околу цената, да ти кажам дека за 30.000 тешко дека ќе најдеш, барем 40.000 за да земеш асална 32ка/40ка телевизор за во соба.

Ако ти е за пиратерија, Xbox-от дефинитивно, премногу компликации има со PS3 од тој аспект. Ама ако ти е за God of War, Uncharted или Metal Gear Solid, тогаш немаш баш избор... :)

^
Абе финтаа е шо PS ми е влезен во крв уште од ова бебенце:
ps1.jpg

:D
И игри као Metal Gear, Syphon Filter и Silent Hill ми се непрежалени ремек дела. Што сакам да ги играм пак. Така да би одел дефинитивно со PS3.
Е сега ваљда претпоставувате дека најголемата дилема ми се игрите. Дали знаете некој што добро би го чипуел, оти не ми се дава 50 евра за игра да ти еем. :rolleyes:
Иначе еве кој телевизор мислев да го земам- http://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=26449&id=56&l=3&q=&SupplierArticleID=&Action=V ефтино изгледа за 32 инчен, знам. :)

Hehe, me potseti na Syphon filter ke dodadam i Mission Impossible 1 i 2 koja e za ps2, posle Crash bandicoot i slicni, bas sakav pred nekoj den da gi igram na ps3, ama izgleda mora da imas orginal ps1 i ps2 igri da bi gi igral preku multiman na cfw 3.55.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom