Па ако нека се избрише форумов се има на гоогле !Pa eve ja da prasam cesmava mi tece v kujna,,,,E sega da ja zavrtam na levo ili na desno? Kako se zatvara?
Poentata mi e Imas Google...Se e objasneto da ne se povtoruvame...mislam da ne se objasnuvame za banalni stvari...Sepak ima tutoriali i ostali sranja...kraj kraeva eden thread ovde so tutorial za site noobovi i kraj.
Какарото?Latest News: Lv0, Lv1, Lv2 се успешно пробиени. 0 и 2 од еден хакер, 1 од друг хакер/и. Тоа значи ако ги спојат кодовите, и се среди се како што треба, го имаме новиот jailbreak за PS3 4.0. Колку само да појаснам секое ниво за што служи:
Lv0 - за да можеш да инсталираш секакви .pkg фајлови. Иначе Sony не дозволува :S.
Lv1 - за да можеш да го пуштиш фајлот што претходно си го инсталирал
Lv2 - модификација на OFW
Останува уште да почекаме.
Он првото и третото ниво, има еден дечко што го има хакнато второто ниво, ама нејке да ги сподели инфорациите со останатите хакери :SКакарото?![]()
Mathieulh...или како и да беше? Се скараа он и Какарото мислам и сеа Какарото работи на LV1...ќе си почекаме бајагиОн првото и третото ниво, има еден дечко што го има хакнато второто ниво, ама нејке да ги сподели инфорациите со останатите хакери :S
Абе не се скараа, него тој првиот поради тоа што некој ги дал информациите на Sony за хакот, реши да не дава ништо. Иначе во последната изјава на Какарото, наводно нема да се нафати да работи на Lv1Mathieulh...или како и да беше? Се скараа он и Какарото мислам и сеа Какарото работи на LV1...ќе си почекаме бајаги![]()
![]()