- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 346
- Поени од реакции
- 42
6200 денари ти е чисто нов само да те известамbratko posle nova godina pak ke ti pisam pa ke se dogovorime za cena samo da mi kazes dali e ispraven PoZz
6200 денари ти е чисто нов само да те известамbratko posle nova godina pak ke ti pisam pa ke se dogovorime za cena samo da mi kazes dali e ispraven PoZz
За таа цена добиваш само конзола, а јас продавам конзола со две игри + Move (PS Eye camera , Move controller, со уште една игра - Sports Champions). Е сега е Шах Матнов со 1 година гаранција
http://technomarket.com.mk/products/09093832/sony-ps3-160gb-console
гаранција даваш ако рикне ?За таа цена добиваш само конзола, а јас продавам конзола со две игри + Move (PS Eye camera , Move controller, со уште една игра - Sports Champions). Е сега е Шах Мат![]()
јас не знам и зошто ги спомнуваш игрите .... тие треба гратис да ги давашЦената не е како за од дуќан, тое е сигурно. Кажи ми каде има да се купи за 67 ЕУР колку што е разликата Move bundle (PS Eye камера, Move контролер и играта Sports Champions) и плус уште 2 игри: LittleBigPlanet 2 Special Edition i Ratchet & Clank: All 4 One.
Ај пиши ми цена на пп... Заинтересиран сумЈас продавам PS3, еден joystick, Devil May Cry 4... Сосем малку е употребуван, не е чипуван и може онлајн да се поврзе..
Хард дискот е мал, 40гб, но нудам максимално поволна цена.
Секој сериозно заинтересиран нека се јави на 071509390!
Со се се сложувам, освен со болдираното. Како тоа LBP2 не е позната игра?јас не знам и зошто ги спомнуваш игрите .... тие треба гратис да ги даваш
не дека се некој познати игри или не знам што ...
а гаранцијата никаде ти ја немаод Америка да не го зеде ?
а кога одиш некаде да продаваш нешто без гаранција во дукан секогаш ти го проценуваат на пола од вистинската цена
јас така знам
ако не е така нека ме поправи некој